Partyflock
 
­ Nederland

Gogo en Totally Summer starten Talentenjacht naar nieuw DJ talent

gepubliceerd door , op
Gogo en Totally Summer starten Talentenjacht naar nieuw DJ talent
12 april 2017
OrganisatieTotally Summer
GOGO Site
GOGO en Totally Summer zijn op zoek naar aanstormend DJ talent dat deze zomer de kans krijgt op te treden voor ruim 2.500 jongeren op Totally Summer in Barcelona.

Amateur DJ's kunnen middels een video laten zien dat zij over de juiste DJ vaardigheden beschikken. Deze kunnen zij uploaden op hun persoonlijke Instagram account of op de Facebook wall van Totally Summer. Door het toevoegen van de hashtag #TotallySummerDJ in de beschrijving, verschijnt deze automatisch op de Facebookpagina van de DJ Contest. Hier kan gestemd worden op de deelnemers. De DJ met de meeste stemmen krijgt een Golden Ticket: toegang tot de finale. De andere twee finalisten worden gekozen door een vakjury. Stemmen kan tot 24 april.

De drie finalisten zullen het op 1 mei tegen elkaar opnemen in Vakantiepark De Eemhof in Zeewolde. Elke finalist krijgt de kans om zich achter de draaitafel te bewijzen. De jury, bestaande uit onder andere de Brandmanager van GOGO en de Eventmanager van Totally Summer, zal de uiteindelijke winnaar kiezen.

De nieuwe Totally Summer DJ zal draaien naast grote artiesten als Freddy Moreira, Lil Kleine, Jonna Fraser, Lady Bee en The Partysquad op de Totally Summer Special in Waterpark Illa Fantasia.

Check de Totally Summer DJ Contest pagina voor meer informatie!