Partyflock
 

komm schon Alter
das Festival een nieuwe speler in festival-land

gepubliceerd door , op
Komm schon Alter
7 maart 2017
Op 10 juni brengt komm schon Alter een tiental van nationale en internationale deep house & techno-acts naar de bühne, tijdens 'komm schon Alter, das festival' in Amsterdam. Het festival heeft net als haar gelijknamige feest, een leeftijdsgrens van 24+. Hiermee wordt een nieuwe doelgroep aangesproken in festival-land, waardoor jeugdcomplexen niet meer aan de orde zijn.

Das Festival
komm schon Alter, Das Festival is het eerste festival van komm schon Alter. Vanwege de leeftijdsgrens is de sfeer gemoedelijk en toegankelijk, zonder ingewikkelde jeugdcomplexen. Bezoekers worden in de watten gelegd en er zijn geen belachelijke rijen, hoge transactiekosten, dure muntjes of een betaalde WC. Het festival vindt plaats in de Tuinen van West, waar nog nooit eerder een dance festival is georganiseerd.

Der Line-up
Resident van komm schon Alter Malbetrieb siert de line up, naast internationale supertalenten zoals Giorgia Angiuli (LIVE), Monkey Safari en Hunter/Game. De overige artiesten worden in de aankomende maanden bekend gemaakt via de Facebook-pagina van komm schon Alter.

Kaartverkoop start op 14 maart 2017, via:kommschonalter.de/tickets
Kaartverkoopprijs: € 24,50 voor de Early Birds