Partyflock
 

Welcome to the Future op 22 juli op het Twiske

gepubliceerd door , op
Dit jaar vindt Welcome to the Future plaats op 22 juli. Voor het elfde jaar op rij is het natuurgebied Het Twiske – net buiten Amsterdam – weer de plek voor een van 's lands meest uitzonderlijke house & techno evenementen. Headliners zijn onder anderen Loco Dice, Chris Liebing, Seth Troxler, Dave Clarke en Damian Lazarus.

Enkele van de house en techno's meest relevante dj's en live-acts komen naar Welcome to the Future. Gevestigde namen zoals Loco Dice, Chris Liebing, Seth Troxler, Dave Clarke, Kölsch, Damian Lazarus, Kerri Chandler en Lil' Louis headlinen de acht podia. En als altijd is de Nederlandse scene sterk vertegenwoordigd, met namen als Tom Trago, Steve Rachmad, ROD, De Sluwe Vos, Joran van Pol en Wouter S.

Zowel aan de house- als aan de technokant zijn er nieuwe geluiden te ontdekken. De toevoeging van de achtste stage, Basement, nodigt uit om de diepere kant van techno te verkennen, met artiesten als Artefakt, Monoloc en Audion (live). En twee van de meest opvallende namen in de lo-fi house draaien het dak van de Garden eraf: Dj Seinfeld en Ross From Friends (live).


"Dit is de toekomst, en iedereen is uitgenodigd!"
Welcome to the Future oprichter Gert van Veen legt de visie uit die hij voor zijn eerste feestjes in 1991 had, toen house en techno nog maar net het Europese vasteland hadden bereikt. Sindsdien is er veel veranderd: elektronische muziekcultuur is een wereldwijd fenomeen geworden en Welcome to the Future is uitgegroeid tot een van de populairste Nederlandse festivals, maar de oorspronkelijke visie van openheid en vernieuwing blijft de kern.

Met haar leave no trace filosofie, biologisch eten en gratis water barren behoort Welcome to the Future tot de top tien van groenste festivals ter wereld.

Dit is de toekomst en iedereen is uitgenodigd. Wees erbij, op 22 juli. Kaarten zijn sinds vandaag beschikbaar via welcometothefuture.nl.