Partyflock
 
­ Nederland

J.C. Goeroe - House Creator

anoniem gepubliceerd op
J.C. Goeroe - House Creator
19 mei 2004
FeestJ.C. Goeroe · House Creator
Datumzaterdag 22 mei 2004
LocatieJ.C. Goeroe Site
J.C. Goeroe presenteert op zat. 22/05/04 met trots de Internationale dj: Miss Jarea uit Noorwegen.

Geboren 2 augustus 1977 te Warschau Polen. Vlak na haar 7de verjaardag is zij samen met haar familie verhuisd naar Noorwegen. In 1997 ontmoette zij in die tijd de bekende Noorse drum & bass dj, Dj Goldfinger. Vanaf dat moment is haar interesse gegroeid in het draaien van house muziek. Niet zozeer om de techniek en om het draaien van platen, maar ze vond het leuk om het publiek te entertainen!

Nu heeft ze al enkele grote feesten achter haar naam staan! Zoals: Techno evenement 7 Dj’s mix in Luxemburg, meerdere malen op Q-Beach Bloemendaal in Nederland, Qlubtempo te Zaandam in Nederland, HouseNation te Sharm El Sheik in Egypte, Oceania Battery Club Cruise/ Finale club award 2003 te Helsinki in Finland, Hardhouse XS te Heilloo in Nederland, Plastic te Rhodes Island In U.S.A., Alien invasion in Huntington beach/ California te Los Angeles/ U.S.A. Zij zal van 22:00 uur tot 24:00 uur draaien. (Hardhouse, Hardstyle). Voor meer info http://www.miss-jarea.com.

DJ Matiz, zal de spits afbijten. Matiz geboren 15 Mei 1981. Zijn interesse voor het draaien zijn begonnen, toen hij 16 jaar was. Ging veel naar discotheken heeft daar zijn connecties opgedaan en heeft lekker feest gevierd. Hij is pas enkele jaren later pas echt begonnen met draaien. (2001). Een nu nog onbekende dj. Heeft al meerdere keren in J.C. Goeroe gedraaid. Hij zal van 20:00 uur tot 22:00 uur zijn kunsten vertonen. (Hardtrance, Hardhouse, Hardstyle). Voor meer info http://www.djmatiz.4t.com.

En als laatste zal DJ Nemo zijn kunsten vertonen. Nemo geboren op 19 februari 1985. Toen hij 14 jaar was kreeg hij de dansscène onder ogen, en is toen echt begonnen met draaien! Hij heeft in die tijd zijn eigen steil van mixen gecreëerd. Hij heeft al verscheidende feesten gedraaid. zoals: 2x Qlubtempo tallent room te zaandam, Defqon1 almere strand, Hardventure festival Bridge Meppen (Dld). 3x 2fast for trance Leeuwwarden, ect. Hij zal zijn kunsten vertonen van 0:00 uur tot 01:00 uur. (hardstyle). Voor meer info http://www.djnemo.nl.

De entree zal €5,00 bedragen.

[location=2250]{Locatie met ID 2250 bestaat niet!} is geopend vanaf 20:00 uur tot 02:00 uur.

[location=2250]{Locatie met ID 2250 bestaat niet!}
Hankenhofweg 23
7761 BX Schoonebeek
tel: 0524-532506
site: http://www.jcgoeroe.nl

14 opmerkingen

Artiest {SHOWLIST artist 5384, 32929}
Kapitein Nemo!!!
 
:respect: Word super feessie!!!! :respect:
laatste aanpassing
 
Cker weten!! Go thijsie!! :respect:
 
Artiest Mica
NEMO :respect:
laatste aanpassing
joooooh goed gaan! zaterdag party machen of waaaaat mensen laat je horen!!!!
 
Dat dach ik!!!!! :bounce:
laatste aanpassing
Leuk :yes:

Maar heb al iets anders te doen ;)
jah joh remco!! wat dan?? haha!!

Misschien dak na die tijd nog langs kom!
hahaha het gaat weer goed met de goeroe maar om dit feest weer op precies dezelfde datum te prikken als THE PARTY IN THE BB oftewel NUCLEAR BASS 3 dus mensjes in goeroe kalm aan doen !!!!!!!!!!!!!!

NEOPHYTE LEEFT EN DE BOOGIE BAR BEEFT !!!!!!!!!
haha jah pcies... Boogiebar effe laten trillen!!
Gaat bij ons hiero zeker ook wel gebeuren... zoals gewoonlijk..haha lekker hoor!

Kom na dit feesje nog wel even langs in de BB!! 1uur mooie tijd om heen te gaan dacht ik zo!

uuh laterz
laatste aanpassing