Partyflock
 
­ Nederland

Droom van Ran-D komt uit met eigen X-Qlusive

gepubliceerd door , op
Droom van Ran-D komt uit met eigen X-Qlusive
29 december 2016
Op zaterdag 21 januari 2017 draait het feest in de Heineken Music Hall maar om één man: Randy Wieland (artiestennaam Ran-D) uit het Brabantse dorpje Zeeland. Na ontelbare uren in de studio, een imposante discografie en optredens op honderden feesten in binnen- en buitenland volgt in de vorm van X-Qlusive Ran-D de ultieme bekroning op zijn carrière tot nu toe. "Dit is een droom die uitkomt."

De dj/producer uit Zeeland geldt als één van de toonaangevende acts in de hardstyle scene. Maar ook Ran-D begon ooit onderaan de ladder. Vanaf 2002 werkte hij jaren in zijn studio om tot een geheel eigen, vernieuwende sound te komen. Na zijn eerste release in 2006 (D-Pression), had hij in 2009 met Living For The Moment zijn eerste grote hit te pakken.

En daar bleef het niet bij. #MyWay, FCK EDM en Firestarter groeiden uit tot ware floorfillers. Daarnaast vormt Ran-D samen met Adaro sinds 2011 de live-act Gunz For Hire. Na hun eerste optreden op Decibel outdoor festival in datzelfde jaar, werd Gunz For Hire een regelrechte hit. Strak in pak en met hun karakteristieke maskers heeft het duo de hardstyle-scene naar hun hand gezet

Wieland stond met Ran-D als solo-act en als onderdeel van Gunz For Hire wereldwijd op de grootste feesten. Een eigen soloshow ontbrak nog, maar daar komt op 21 januari 2017 verandering in.

Ran-D ziet zijn eigen X-Qlusive als een grote eer. Hier heeft hij altijd van gedroomd en het wordt daarom ook een speciale nacht. Een nacht van herkenning, met onder meer een classic set, maar ook vol nieuwe muziek. Ran-D werkt in zijn studio aan nieuwe tracks, die op X-Qlusive worden gedraaid. Mr. Firestarter zal de Heineken Music Hall (AFAS live) in vuur en vlam zetten.

2 opmerkingen

Fijn Randy!! Het is gegund!! Kan mij nog herinneren dat we vroeger zelf op X-Qlusive aan het dansen waren en nu heb je er zelf 1! Amazing!!
laatste aanpassing