Partyflock
 
­ Nederland

Boot HIP Afterparty aan de ketting gelegd

gepubliceerd door , op
Amsterdam - Na alle commotie in de media omtrent de HIP Afterpartyboot heeft de gemeente Velsen een noodverordening afgekondigd. Het is DTF Productions, de organisatie van HIP 2002, verboden om met hun luxe feestboot uit te varen naar Spaarnwoude, het terrein waar het dansfestival plaatsvindt.

DTF Productions reageert verbijsterd op het nieuws: "Het is onrechtvaardig, maar het is niet anders. Het feest gaat in ieder geval gewoon door achter het Amsterdam Centraal Station. Voor iedereen die een kaartje heeft gekocht en voor iedereen die na Dance Valley door wil feesten zijn de deuren vanaf tien uur geopend."
De gemeente Velsen was eerder op de dag niet voor commentaar bereikbaar nadat het een vals persbericht had uitgebracht waarin gemeld werd dat DTF Productions het feest zou aflasten. Nu blijkt dat daar niets van klopte, is het de gemeente Velsen te heet onder de voeten geworden en hebben zij een noodverordening afgekondigd. Zij kunnen echter niet verhinderen dat HIP Afterparty vanaf 22.00 aan steiger 14 achter Amsterdam CS gewoon doorgaat. Voor het feest zijn nog altijd kaarten beschikbaar.

10 opmerkingen

Zweer zwak! Vond het net een super idee maar ja!
 
en daar komt geen mens
t begint om 22.00 DV eindigt om 23.00
eer je daar bent ben je weer 2 uur verder
bootfeestjes... bah..


herstel: gaat gewoon door dat feestje vanaf DV..
laatste aanpassing
Kut gemeente,

nu moet ik nog met de bus naar adam, fukzooi.

Maargoed eerst morgenvroeg maar s afwachten.
Ik ga helaas niet naar DV (snik snik) maar wel naar HIP dus ik hoop dat er een berg DV'ers komen zodat ik toch nog een beetje sfeer kan snuiven. Bootfeestjes zijn supertof
2Dimitry: ... (die puntjes zeggen genoeg he ;) Maar morgen iig lekker feesten @ DV -> Sasha, SK & Roger Sanchez!!!
Artiest {SHOWLIST artist 406, 2297}
tja... niet tof...

die gemeente instellingen zijn altijd zeer goed in dit soort dingen,ik heb het vaker meegemaakt
 
Werkzaam bij Underground Alert
De meesten gemeenten zijn F#*KED!!
 
dat komt door onze bgm. Hertog is net zoals die vent van zaanstad. Beetje belangrijk gaan doen, als er wat in de gemeente aan de hand is, maar zo gauw er iets onder die inwoners leeft, lekker niksen in ze supertegrote dure huis, en niet doen waarvoor ie dr is (de gemeente goed besturen)
Belangrijk doen ja, daar ben ik het wel mee eens.
Ik hoorde bijvoorbeeld vanmorgen in het nieuws dat gemeente ambtenaren in bergen op zoom op een bloedhete dag geen korte broek aan mogen.
weet je meteen wat voor soort dingen gemeentes echt belangrijk vinden..
laatste aanpassing