Partyflock
 
­ Nederland

Freshtival wordt weekender met camping

gepubliceerd door , op
In 2009 is Freshtival geboren met 6 area's en 3.000 bezoekers. Inmiddels is het bonte festival uitgegroeid tot een jaarlijkse traditie en is het met 12 area's en 30.000 bezoekers uit maar liefst 16 landen een volwaardig begrip in (Oost-)Nederland geworden! Toch heeft de organisatie jarenlang lopen wikken en wegen...'Hoe gaan we het doen? Wanneer gaan we het doen? Wat gaan we doen? Maar ineens kwam dat momentje dat iedereen wel eens heeft. Het welbekende Fuck it moment! 2017 wordt het jaar der jaren!' Freshtival wordt een weekender met camping!

Waarom in hemelsnaam een weekender doen?
Nou, om meerdere redenen; de grootste reden is dat de organisatie (en veel bezoekers) vinden dat Freshtival altijd veel te kort duurt om alle verschillende area's en creatieve, grappige en kleurrijke activiteiten te beleven. Daarnaast hebben ze inmiddels bezoekers uit heel Nederland en Europa die hartstikke veel zin hebben in een mini-vakantie in het prachtige Twente tijdens Pinksteren! En last but not least omdat ze heel veel te gekke ideeën hebben die veel beter uitkomen in de ochtend of nacht en ze het programma gewoon onwijs veel vetter kunnen maken!

Hoe komt die zaterdag en de camping er dan uit te zien?
Op zaterdag 3 juni start Freshtival zaterdag met een acht uur durend programma vol feest, lach en extreem goede muziek! Met meerdere area's en ontelbaar veel muziekstijlen is er voor iedereen op zaterdag wel een plek om ultiem te genieten, gek te doen of om zich #culinair vol te proppen. Natuurlijk openen ze niet het complete terrein - maar wel de mooiste gedeeltes met strand, water en heel veel gras - zodat de sfeer intiem blijft.
Daarnaast zal een deel van het magische Recreatiepark Het Rutbeek in Enschede omgetoverd worden tot een knusse, creatieve en vooral een spraakmakende Freshtivalcamping aan het water. Of je nu om de hoek woont of uit Verweggistan komt,je Pinksterweekend met je beste vrienden is pas echt compleet als jullie je tentje, caravan of camper hebben opgezet en samen proosten om het feestbeest in jullie los te laten en vriendschappen voor het leven te sluiten.

Loyaliteitsactie / Start earlybirdverkoop
Om deze #mijlpaal groots te vieren krijgt iedereen die één van de afgelopen edities van Freshtival heeft bezocht voorrang op het kopen van tickets. Concreet houdt dit in dat degene die de tickets heeft aangeschaft aanstaande maandag (12 december) een mail ontvangt met een unieke code. Deze persoon kan dan direct earlybirdtickets kopen - nog vóór aanvang van de reguliere earlybirdverkoop die op woensdag 14 december om 19:00 uur begint. Pre-registratie is dus dit jaar niet nodig!

6 opmerkingen

Heel jammer dat fantasy moet plaats maken voor zo'n zielloos festival als fresh.
En dan zaterdag ook nog eens een kleiner intiemer terrein gebruiken terwijl dat als logistieke reden werd aangevoerd om met fantasy te kappen. Triest. :bye:
Artiest Exodus
meer animo voor freshtival dan voor fantasy gok ik , of meer geld mee te verdienen
Uitspraak van Pepsi. op vrijdag 9 december 2016 om 16:23:
En dan zaterdag ook nog eens een kleiner intiemer terrein gebruiken terwijl dat als logistieke reden werd aangevoerd om met fantasy te kappen. Triest.


Beetje kort door de bocht gezegd. Snap wel dat de stage van freshtival lastig te matchen zijn met de stages van fantasy. De tenten en de main worden steeds groter bij freshtival. afgelopen jaar vond ikze zelf iets te groot voor fantasy. Met een nieuwe freshtival dag zullen ze de main wel niet opgooien verwacht ik
Hopelijk op Freshtival dan plaats voor een raw-hardstyle tent en een euphoric hardstyle tent... zodat niet van 20:00 al knetter lomp gedraaid wordt in de hardstyle tent. En mocht je er wel van houden dan kun je er voor kiezen om naar de RAW te gaan.