Partyflock
 
­ Nederland

Toffler presents ROD 5 hour set

gepubliceerd door , op
"ROD" komt 10 december terug op oude vertrouwde nest! Met een 5-uur durende set zal hij de tunnel weer volledig in extase gaan brengen.

"ROD", het alter ego van Benny Rodrigues, behoort inmiddels tot een van de meest gerespecteerde Nederlandse techno DJ's. Zijn enorme kennis en talent voor muziek hebben hem gebracht op de meest prestigieuze plekken op de wereld. ROD maakte enkele jaren geleden zijn grote debuut als producer met 'Malmok One' die werd uitgebracht op Klockworks, het befaamde label van Ben Klock. Daarna volgden vele releases op o.a. Desolat, CLR, Drumcode, Figure, Soma Records en Balans Records. In het voorjaar van 2017 doet trouwens een langverwacht debuutalbum zijn opwachting, maar tot die tijd zal je dus vooral je oren goed open moeten houden tijdens zijn sets.

YouTube: ROD – Anindica (Klockworks)


Zijn legendarische RODnachten in het voormalige Trouw Amsterdam hebben bij velen voor onvergetelijke herinneringen gezorgd, maar gelukkig kunnen wij hem tegenwoordig regelmatig in de tunnel ontvangen voor zijn eigen avond. Verwacht vooral puristische techno met een veelzijdig tintje van diepe ambient techno tot aan het hardere werk aan toe.

Zaterdag 10 december staat het Nederlandse techno fenomeen weer klaar om je minimaal 5-uur lang om de oren te slaan waarbij het opwarmen van de avond zal worden verzorgd door de Rotterdamse artiest Point Perspective.