Partyflock
 
­ Nederland

Muziekprogramma Aus Berlin compleet

gepubliceerd door , op
Miss Melera, Luna City Express, Polynation, Ici Sans Merci en The Policy zijn de vijf laatste acts die op 26 november Berlijnse techno naar Tilburg halen.
Samen met Adana Twins, M.A.N.D.Y., Wankelmut, Egbert (live) en Yetti Meissner maken zij de muziek line-up van Aus Berlin compleet. Met deze nieuwe reeks namen schuift Aus Berlin meer Nederlandse artiesten naar voren. Dat sluit aan bij de trend in Berlijn, steeds meer Nederlanders draaien bij de oosterburen. Ook wil het festival meer lokale betrokkenheid creëren. De komende weken wordt ook het kunstprogramma bekend gemaakt. Deze vierde editie van Aus Berlin vindt op zaterdag 26 november plaats in de Tilburgse Spoorzone.

Ici Sans Merci
Valhalla, Mysteryland, Thuishaven, Awekenings, Loveland, Closure, All We Want en niet te vergeten: de Hammerhalle in Sisyphos. Ici Sans Merci is een graag geziene gast bij festivals en clubs. Dat is niet gek ook, want deze jonge Amsterdammer draait verdomde goed. Nog even en zijn magische DJ-sets zijn wereldwijd bekend.

Luna City Express
Jawohl, ein Deutsches duo aus Berlin! Luna City Express staat bekend om spectaculaire draaikunsten. Na releases op het Duitse Moon Harbour veroverden ze de harten van muziekliefhebbers over de hele wereld. En op Aus Berlin veroveren ze jou! Klassieke jacking house, arm in arm met futuristisch minimalisme. Ouderwets dansbaar met een hedendaags sausje.

Miss Melera
Nederlands, melodieus, tijdloos en fris. Onze eigen Miss Melera combineert traditionele stijlen als deep house, tech house en old-school techno. Met haar nieuwe plaat Faith knalt ze de hele wereld over. En zo krijgt ook Tilburg de kans te ervaren wat voorgangers in Miami, Berlijn of Amsterdam al hebben meegemaakt.

Polynation (DJ-set)
Techno, met invloeden van indie-acts. Elektronisch, maar klinkend als instrumentale muziek. Een sound geïnspireerd op muziek van over de hele wereld. Deze mannen zijn alles behalve makkelijk in een hokje te plaatsen. 'Levendiger en gevoeliger', dat zijn de termen waarmee Polynation zich wilde onderscheiden van andere elektronische muziek.

The Policy
Een gloednieuwe act met een handje vol tracks en een mysterieuze identiteit. Ze gooiden hoge ogen met hun remix van de Editors, die op de exclusieve vinyl voor de eerste kaartkopers van Best Kept Secret stond. Daarna werden ze al snel getekend door een van de belangrijkste alternatieven platenlabels: [PIAS]. Hun eerste eigen track staat klaar voor zijn lancering.

Tickets
Tickets voor Aus Berlin Festival zijn te koop via www.ausberlin.nl/tickets. De prijs van een ticket is € 27,50 (excl. fee). De Early Bird Tickets zijn inmiddels uitverkocht.

Aus Berlin brengt de beste bekende en onbekende kunsten uit Berlijn naar Nederland. Het festival presenteert de beste Berlijnse techno/tech-house DJ's en presenteerde vorig jaar Peristal Singum, het kunstzinnige doolhof. Ook vind je Duitse dranken en typisch Berlijns eten op het festival. De vierde editie van Aus Berlin Festival vindt plaats op 26 november 2016 in de Koepelhal van de Tilburgse Spoorzone.

ausberlin.nl