Partyflock
 
­ Nederland

Club Godverdomme komt naar Tilburg

gepubliceerd door , op
Club Godverdomme
8 september 2016
Ervaring en ambitie niet gewenst. Club Godverdomme komt naar Tilburg! Zaterdag 15 oktober worden ervaren DJ's uit de booth van Club Smederij geweerd zodat onervaren DJ's hun aller-eerste set door de Spoorzone kunnen knallen.

Club Godverdomme maakt al meer dan een jaar Amsterdam onveilig met DJ-sets, uitsluitend van mensen die nog nooit hebben gedraaid. In ruil voor eeuwige roem kruipt er ieder half uur een dapper DJ-duo achter de draaitafels. Natuurlijk is er een begeleidende DJ aanwezig die inspringt wanneer bijvoorbeeld de muziek uitvalt.

"Een dikke middelvinger naar de alsmaar vercommercialiserende housewereld en daarmee gepaarde verafgoding van DJ's." vertelt Tom de Kort, bedenker van Club Godverdomme. Een avondje kei-hard knallen op de in elkaar gemixte hitjes van je huisgenoot. Na onder andere Amsterdam Open Air, Mysteryland en Chicago Social Club is de Tilburgse Club Smederij aan de beurt.

"Het Tilburgse nachtleven mist nog zo'n gezellige dansavond", aldus organisator Joep van Gorp. "Het is anders dan de feesten die we al kennen in de omgeving, daarom lijkt het mij een spannende activiteit om naar Tilburg te halen".

Gaat jouw (onervaren)DJ-hart sneller kloppen? Oefen dan vooral niet en schrijf je in! Grijp de kans van je leven. Geef je op en join the club via clubgodverdomme.nl.

1 opmerking

Haha kicke. Wat voor muziek dan?