Partyflock
 
­ Nederland

ZeeZout presenteert ADE programma

gepubliceerd door , op
Na drie onvergetelijke ADE's is ZeeZout terug voor de vierde ronde. Dit jaar staat wederom een vierdaagse extravaganza vanuit de Undercurrent in Amsterdam op het programma. De line-up bestaat uit artiesten die ZeeZout in de loop der jaren heeft omarmd, zowel gevestigde namen als ADE nieuwkomers, zowel internationaal als Nederlands.

Zoals te verwachten van ZeeZout, kunnen bezoekers rekenen op breed georiënteerde dj's die de grenzen opzoeken van house en disco. Een intieme sfeer wordt gecreëerd tussen de artiest en het publiek op de dansvloer, voorzien van een top geluidssysteem. Ook dit jaar worden goed oplettende bezoekers getrakteerd op een tweede area.

Een greep uit het programma: Midland, Joy Orbison en veel back-2-back sessies, zoals een zeldzaam onderonsje tussen Maurice Fulton en Marcellus Pittman. ZeeZout slaat de handen ineen met Dimensions festival voor de donderdag, waarop Ben UFO samen met Hunee voor niet minder dan vijf uur op het programma staat. Zaterdag zwaait Bicep de scepter, met landgenoten Paranoid London (live) en Call Super.

Nieuw dit jaar is het gebruik van de locatie. De food area wordt uitgebreid en komt direct na de ingang. De locatie Undercurrent biedt een prachtig uitzicht over Amsterdam, wat dit jaar meer tot z'n recht komt. Voeg hieraan toe het trouwe publiek dat ZeeZout in de afgelopen vijf jaren heeft opgebouwd en je weet waar je moet zijn tijdens ADE!

Donderdag
* Ben UFO b2b Hunee (5hr set)
* Prosumer
* Hashman Deejay b2b PLO Man
* Dimensions Soundsystem
* Daan Donk

Vrijdag
* Midland b2b Palms Trax
* Pender Street Steppers
* Mad Rey [live]
* Interstellar Funk
* Lord Of The Isles
* Nachtbraker
* L'Atelier b2b Tijn Benedek

Zaterdag
* Bicep
* Paranoid London [live]
* Call Super
* Elias Mazian
* Hammer
* Zeezout

Zondag
* Joy Orbison
* Maurice Fulton b2b Marcellus Pittman
* Robert Bergman
* Ohana Hana
* Halve Soul
* More TBA