Partyflock
 
­ Nederland

Michel de Hey 3 uur op Haarlem Fridays

anoniem gepubliceerd op
Michel de Hey 3 uur op Haarlem Fridays
12 mei 2004
FeestHaarlem Fridays · Technopolis
Datumvrijdag 28 mei 2004
LocatieDelirium
Vrijdag 14 mei is het weer tijd voor Technopolis. Emilio Ferreira zal hier voor de tweede keer komen draaien. Deze rijzende ster in de technowereld heeft al op vele evenementen gedraaid. Op underground technofeesten zoals Techno Rumba, Reactor en Simply Sota, maar ook op mainstream locaties zoals de Winkel van Sinkel naast DJ Rush en Valentino Kanzyani tijdens Xcess en met Shinedoe op Rockit.

Daarnaast staat Phonopunk achter de decks. Sinds hij de Diesel-U-Music award heeft gewonnen, is hij als resident aangenomen bij Mainstage in de Escape. Hier heeft hij naast top DJ’s zoals Marco Carola, Paco Osuna en UMEK gedraaid. Ook wordt hij voor steeds meer andere feesten geboekt, zoals het Awakenings Festival, FFWD en Tomorrow. Samen met resident Steve Mulder betekent dit de beste techno op Haarlems enige tweewekelijkse techno avond: Technopolis!

Vrijdag 21 mei is het tijd voor de Dwiezels reunie in samenwerking met Reborn. Ruim 10 jaar geleden is het alweer, toen 1 van de 2 echte underground clubs in Haarlem, Dwiezels, haar deuren voorgoed sloot. Tijd dus voor een echte reunie! En waar kan dat anders dan in het pand waar Dwiezels ooit zat, aan de Smedestraat in Haarlem. De organisatie van de meer dan bekende Reborn feesten hebben nu in 4 jaar ruim 16 succesvolle feesten gegeven in het Meterhuis en draaiden onlangs in het Patronaat en met Koninginnenacht in de Lichtfabriek. Steeds weer met die ene rode draad: Houseclassics. Tijd dus om ze naar de oude Dwiezels te halen en iedereen die destijds veelvuldig in Dwiezels te vinden was weer even dat gevoel te geven van toen. Dj Roberto DaVinci (Robert Hoogduin) was een van de huis DJ´s in Dwiezels in 1991 en samen met DJ Manolo (Menno Kloeth) en DJ Spliph (Jochem Tromp) vormen ze het trio dat nu ruim 4 jaar de Reborn feesten organiseert.

Vrijdag 28 mei Technopolis… 350 bezoekers… 1 DJ… 3 uur lang… Michel de Hey! Jawel, deze avond verwelkomt Haarlem Fridays 1 van de beste en meest gevraagde techno DJ’s van Nederland! Deze top DJ stond onlangs nog in Ahoy, en vorig jaar op Dancevalley, samen met zijn vriend en superster DJ Carl Cox. De komende tijd zal hij o.a. op Strike One en verschillende binnen- en buitenlandse evenementen zoals Awakenings Festival staan. Vanavond een unieke kans om Michel maar liefst 3 uur te kunnen horen in een intieme locatie! Michael van Lierop zal de avond openen, en Steve Mulder zal het laatste uur voor zijn rekening nemen. Beperkt aantal kaarten a 10 euro zijn nu te verkrijgen bij Trancentral, Kruisweg 40 en Exchange, Kleine Houtstraat 6, beiden in Haarlem.

Haarlem Fridays | 23.00-05.00 | Smedestraat 31 Haarlem (Delirium) | 18+ | dress up Check http://www.haarlemfridays.com voor meer informatie, foto’s en de agenda!

8 opmerkingen

(y) 28 mei wordt zeker gezellig!
Werkzaam bij Flexcitement
Artiest {SHOWLIST artist 65881, 42701, 33818, 23740, 48315, 31524}
en in juni:
11 juni Laidback Luke
18 juni Erick E & Mike van Loon (HedKandi)
25 juni Estroe (Awakenings)
 
en 27 augustus ui tmijn hoofd AMOK in de lichtfabriek:D
laatste aanpassing
inderdaad:
27.08.2004 : Haarlem / Netherlands, Licht-Fabriek http://www.only-techno.com
jah, maar eerst nog even monika kruse in p60 a'veen, 22 mei. hasansas
Ik ga denk verhuizen naar Haarlem :/ :D
 
Tja......als er nergens anders woonruimte te vinden is.

Haarlem :gaap: :Z
laatste aanpassing