Partyflock
 
­ Nederland

EDC organisator Pasquale Rotella voor rechter wegens vermeende omkoping

gepubliceerd door , op
EDC organisator Pasquale Rotella voor rechter wegens vermeende omkoping
3 augustus 2016
Jaren geleden werd Pasquale Rotella in verband gebracht met omkoping. Er werd beweerd dat toen Insomniac EDC organiseerde in het LA Memorial Coliseum onder anderen Rotella de eventmanager van het gebouw, Todd DeStefano, betaalde om er evenementen te organiseren. Dit werd ontdekt toen er een diepgaand onderzoek naar de organisator werd gedaan na de dood van een vijftienjarig meisje dat EDC bezocht. Als gevolg van de gebeurtenissen en uitkomst van het onderzoek moet Pasquale Rotella voor een jury getuigen en staat hij terecht.

Er is door een team advocaten geprobeerd de zaak verworpen te krijgen en eventueel te schikken met de officier van justitie, maar tevergeefs. Afgelopen maandag is de rechtszaak begonnen en zal de jury tot een oordeel komen of Rotella zich schuldig heeft gemaakt aan omkoping.
Bron: EDMTunes

Update 6/8/2016
Er is inmiddels bekend geworden dat alle aanklachten tegen Rotella zijn komen te vervallen.
Dit nadat hij bekend heeft schuldig te zijn aan belangenverstrengeling. Hij krijgt een proeftijd van drie jaar en moet een boete betalen van $150.000.

3 opmerkingen

only in america..... Ach hier in nederland zal er in de jaren 90 ook veel personen/ambtenaren/lokaties omgekocht zijn.. Alles voor de doekoes!
Uitspraak van [W.P.C] Patjeee op woensdag 3 augustus 2016 om 13:19:
Dood door omkoping?


Nee, dat staat er los van. Toevallig kwamen ze dit aan het licht, zoals ik de tekst begrijp, toen ze onderzoek deden daar die andere zaak.