Partyflock
 
­ Nederland

Pollerwiesenseizoen eindigt 7 augustus in Jugendpark Keulen

gepubliceerd door , op
Na twee schitterende Pollerwiesen events in Keulen en Dortmund, kan en mag je ook de laatste editie niet missen: de Pollerwiesen Closing. Na de traditionele opening in Keulen en het festival in Dortmund, wordt met deze laatste open air party het zomer seizoen van 2016 afgesloten. De Closing belooft een fantastische finale te worden!

De herinneringen aan de Pollerwiesen Opening op 5 mei liggen nog fris in het geheugen. De zon scheen fel, een briesje zorgde voor de nodige afkoeling en de sfeer was relaxter dan ooit op deze compleet uitverkochte start van het open air seizoen. Verder glijdend op deze energie kon ook het Pollerwiesen Festival zich bevestigen als een permanente institutie binnen de Pollerwiesen community en dit ondanks het feit dat de zon daar veel minder van de partij was.

Nu is het aan de Pollerwiesen Closing om deze gebundelde energie in te kaderen met een prachtig einde van de jaarlijkse zomer festiviteiten en dit op zondag, 7 augustus. De harten van de dance community zullen dit jaar voor een laatste keer harder kloppen op PW's thuisbasis, het Jugendpark in Keulen.

De line-up van de Closing zal van die aard zijn dat er een kroon op het einde van het seizoen wordt gezet. De voorbereidingen zijn volop bezig en zullen opnieuw zorgen voor een wondermooie open air met heel veel liefde voor de muziek en de Pollerwiesen fans. Eén ding is alvast zeker: wie er ook achter de decks zal staan – Pollerwiesen staat garant voor een wilde en betoverende party in het midden van de stadsjungle.

Het Pollerwiesen team beantwoordt alle meest gestelde vragen op www.pollerwiesen.org/faq. Je vindt er ook alle info over het event.