Partyflock
 
­ Nederland

Lief festival verklapt haar artiestenlijst van 2016

gepubliceerd door , op
Lief festival kon de eerste feitjes niet langer voor zich houden: afgelopen week zijn alle dames en heren op het artiestenlijstje van Lief dan écht verklapt. Verdeeld over zes verrassende area's met muzikaal geluid variërend van zuivere techno tot aan disco en funky ritmes, zijn onder andere Cari Lekebusch, Chocolate Puma, Curbi, De Sluwe Vos, Function, Gaiser, Marcel Fengler, MOTi, Paco Osuna en Sam Paganini hier te vinden. Wie er verder op staat? Ontdek het hier...

Ronddwalen, genieten van internationale invloeden, verborgen feestjes ontdekken en van alle verleidelijke pop-up keukens proeven: de paden van het Utrechtse Strijkviertel leiden muziekliefhebbers deze nazomer langs het onbekende, het onverwachte; het intrigerende… Eerlijke initiatieven, speelse verrassingen en bijzondere installaties duiken er op uit de ongerepte natuur, terwijl de klanken van pure techno, deep-/techhouse, house, disco en funk hier omheen stuiven.
Afgelopen week gaf Lief festival haar volledige lijst met namen vrij. Op alfabetische volgorde ziet deze er als volgt uit:


De zesde area, getiteld 'Nood breekt Wet' blijft nog een verrassing!

Handige weetjes
Wanneer het dan is? Nou, Zaterdag 3 september 2016 dus...
En de openingstijden: 12.00 – 23.00 uur
Dit is het plekje: Recreatiegebied Strijkviertel, Utrecht
Er zijn nu nog kaartjes voor €35 te vinden, maar bij deze ben je getipt dat deze er alleen tot eind mei zijn. Nog maar heel eventjes dus! Kopen kun je je ticket via koop tickets.
Meer informatie + antwoorden op (bijna) al je vragen vind je op www.lieffestival.nl

2 opmerkingen

Heb m'n kaartje voor Lief al heeeeeeeel lang in huis 😊