Partyflock
 

Hotflush keert terug naar De Marktkantine

gepubliceerd door , op
De Marktkantine
17 maart 2016
Voor de tweede keer in minder dan twaalf maanden strijkt het label Hotflush uit Londen neer in De Marktkantine. Waar labelbaas Scuba dit keer kiest voor een line-up met zowel Amerikaanse als Nederlandse invloeden.

Carl Craig woont nog altijd in Detroit waar hij zijn label Planet E runt. De invloedrijke producer zit achter klassiekers als 'Throw' en is belangrijk geweest in de carrières van vele gezichten binnen de techno. Hij wordt bijgestaan door de mannen achter het succesvolle Dekmantel. Deze Nederlanders leven een jongensdroom waarbij hun feestje 'voor vrienden door vrienden' is uitgegroeid tot een volwaardig driedaags festival met internationale allure. Zelf vliegen ze inmiddels de hele wereld over om te draaien op de meest vooraanstaande feesten en festivals.



Scuba, de man achter Hotflush, was betrokken bij de early dubstep scene in Londen. Nadat hij is verhuist naar Berlijn en een residency verkreeg in de Berghain nam zijn carrière grote stappen. Inmiddels releasen namen als Joy Orbison en Mount Kimbie hun tracks op het label en heeft Scuba zelf ook aardig wat tracks op zijn naam staan.

Aanstaande zaterdag 14 mei zijn ze te bewonderen in De Marktkantine. Tickets koop je via koop tickets.