Partyflock
 
­ Nederland

The PartySquad op Festival Dance Nature
Eindtijd verlengt naar 23.00 uur

gepubliceerd door , op
Eindhoven de Gekste! Dat staat ook dit keer als een paal boven water bij dé afsluiter van het festivalseizoen: 'Dance Nature'. Het festival vindt plaats op zaterdag 17 september op Strandbad De IJzeren Man in Eindhoven. De eindtijd is dit keer 23.00 uur. Bij eerdere edities was dat al 22.00 uur. De line-up is nagenoeg rond. Daar is opnieuw een geweldige hoofdact aan toegevoegd: The Partysquad.

De programmering van de derde editie van Dance Nature is daarmee inmiddels uitzonderlijk. Want naast The Partysquad zullen onder meer Vato Gonzalez, Dyna, La Fuente, Shermanology, Lady Bee en vele vele anderen achter de draaitafels staan. Daarmee kent Dance Nature opnieuw een spetterende line-up met het beste van twee muziekstijlen: house en eclectic.

Met de keuze voor eclectic/urban is er genoeg ruimte voor invloeden uit de hip hop en r&b. Met DJ's als Dyna, Vato Gonzalez, ChildsPlay en The Partysquad zijn het niet alleen acts die een mix van muziekstijlen aandurven, maar ook voor veel sfeer zorgen en er een echt feestje van maken. Dyna is onder meer bekend van 'Round & Round'. The Partysquad heeft grote hits gehad met 'Helemaal naar de Klote', 'Stuk' en 'Oh My'. Kortom, Dance the day Away tijdens deze editie van Dance Nature.

Het festival vindt zaterdag 17 september van 12.00 tot 23.00 uur plaats op Strandbad De IJzeren Man in Eindhoven. Een prachtige locatie die bovendien goed bereikbaar is, ook via het Openbaar Vervoer. Bovendien biedt deze locatie de mogelijkheid om het festival een bijzonder karakter en veel sfeer te geven.

De reguliere kaarten voor het festival kosten € 32,50.

De artiesten die inmiddels zijn vastgelegd zijn te vinden op de volgende site: www.dance-nature.nl/line-up/

1 opmerking

Nou nou echt uitzonderlijk