Partyflock
 
­ Nederland

Straf_werk gaat naar het strand

gepubliceerd door , op
Straf_Werk
2 mei 2016
Zondag 3 juli strijkt STRAF_WERK neer bij Woodstock in Bloemendaal voor haar tweede strandeditie. Eerder dit jaar zorgde een grote brand ervoor dat Woodstock volledig werd verwoest maar inmiddels zijn zij weer uit de as herrezen en klaar voor een nieuw seizoen waar STRAF_WERK voor één dag de dienst zal uitmaken.

Line-up
Voor deze strand editie heeft STRAF_WERK drie oude bekenden opgetrommeld om achter de decks van Woodstock te staan:

Tensnake was tijdens STRAF_WERK Warehouse Closing voor het laatst in Nederland dus ze zijn blij dat hij er weer bij is. De Duitse DJ en producer staat bekend om zijn housemuziek met invloeden uit de disco. Zelf omschrijft hij zijn muziekgenre als 'only good music' en dat kun je alleen maar beamen.

Ook Skream is een oude bekende van STRAF_WERK. Hoewel hij begon met dubstep, kwamen er in zijn latere shows steeds meer invloeden bij vanuit de disco, house en techno. Daarmee past hij perfect binnen de STRAF_WERK familie.

Last but not least één van STRAF_WERK's favoriete DJ duo's van eigen bodem; Beesmunt Soundsystem. De twee Amsterdamse vrienden hebben de afgelopen jaren een steeds grotere reputatie opgebouwd, mede dankzij hun collega en vriend Tom Trago. Met hun mix van house en techno maken zij de line-up voor de strandeditie helemaal af.

Kaartverkoop
Kaartverkoop startte gisteren en tickets zijn verkrijgbaar via koop tickets.