Partyflock
 
­ Nederland

Timetable HARDFEST – Kingsday Chaos 2016
80% van de beschikbare tickets verkocht

gepubliceerd door , op
HARDFEST
11 januari 2016
FeestHARDFEST · Kingsday Chaos
Datumwoensdag 27 april 2016
WinactieHARDFEST actiegesloten
LocatieUniversiteit Twente Site
Nog eventjes en dan barst het hardstyle & hardcore geweld weer los in Enschede! Uitgedost in fel oranje, vieren we trots het bestaan van ons kleine land met grootse daden! Het gaat dan natuurlijk over Koningsdag, de dag waarop heel Nederland ons koninkrijk eert, maar ook de dag waarop enkel de echte die-hard partyganger weet hoe je het maximale euforie-gevoel ervaart! Dat doe je namelijk in Enschede, op HARDFEST!

Check direct de timetable en bereid je goed voor want dit kan nog wel eens aardig uit de hand lopen!





Oranje boven
HARDFEST zal dit jaar meer dan ooit oranje kleuren. Het vieren van de verjaardag van de Koning doen we met z'n allen in stijl! De podia en het decor zullen vurig kleuren en ze vragen jou dan ook je beste oranje kostuum uit de kast te trekken zodat het prachtige terrein van de Universiteit Twente verandert in een grote kolkende oranje massa.

Wat is nieuw in 2016?
  • Hardcore area toegevoegd!
  • Raw area wordt vergroot!
  • Classics sets worden verwerkt in de Main
  • Chill out area toegevoegd


Locatie
Voor de vierde keer zal HARDFEST plaatsvinden op het terrein van de Universiteit Twente! Deze locatie die zich in het verleden al vaker heeft bewezen als perfect terrein voor grootschalige evenementen heeft een echte festival-uitstraling door de aanwezigheid van gras, water en bos.

Tickets
Let op: 80% van de beschikbare tickets zijn reeds verkocht! Tickets koop je veilig en snel via www.hardfest.nl/tickets

Combikorting op busvervoer vanuit heel Nederland – combikorting van € 7,50
Met meer dan 190 opstapplaatsen is HARDFEST voor praktisch iedere plaats in Nederland makkelijk te bereiken. Naast een busplaats is het ook mogelijk een combikaart te reserveren via Event Travel en Partyvervoer. Jouw voordeel is € 7,50!

Tot op HARDFEST!

1 opmerking

Zin an!