Partyflock
 
­ Nederland

SaturdayClub viert vierjarig bestaan in nieuwe hotspot

gepubliceerd door , op
SaturdayClub
20 februari 2016
FeestSaturdayClub · 4 Year Anniversary
Datumzaterdag 9 april 2016
LocatieThe Boathouse Kralingen Site
Op zaterdag 9 april is het dubbel feest! Niet alleen bestaat SaturdayClub dan vier jaar, zij maakt tevens haar debuut bij the Boathouse! Dé nieuwe hotspot aan de Kralingse Plas in Rotterdam! Tijdens deze jubileumeditie trekt SaturdayClub alles uit de kast qua entertainment, entourage en line-up! De dresscode is Sparkling Chique. Op de avond zelf is er een Best Dressed Contest onder het publiek met in de jury Fred van Leer. Kom in je beste outfit voor de dag zodat Fred niet om je heen kan! De best geklede dame of heer wint een trip naar Milaan!

Een avondje SaturdayClub staat garant voor een gezellige en stijlvolle avond uit. SaturdayClub staat bekend om haar classy publiek en vernieuwende locaties. SaturdayClub richt zich op het modebewuste publiek van 25 jaar en ouder en is niet meer weg te denken uit de Rotterdamse uitgaansscene.

De online kaartverkoop is uitverkocht. Er zijn alleen nog kaarten aan de deur te koop op de dag zelf vanaf 22.00 uur! Ze verwachten een bomvolle editie dus kom op tijd!

Er zijn nog enkele VIPtafels beschikbaar voor 8 personen. Voor meer informatie kijk op www.saturdayclub.nl

Dit wordt een absolute topeditie die je niet wil missen!