Partyflock
 
­ Nederland

Lierops dancefestival Peteyfest maakt headliners bekend

gepubliceerd door , op
Op vrijdag 20 en zaterdag 21 mei vindt aan de Steemertseweg in Lierop de negende editie van Peteyfest plaats. De organisatie spreekt van een grootse opzet en de beste line-up tot nu toe. De kaartverkoop is inmiddels begonnen en de belangrijkste acts zijn reeds bekend gemaakt.

Vrijdag de 20e openen de poorten van het festival om 17:00 uur. Die avond staat enkel de mainstage vol geprogrammeerd. Onbetwiste headliner van dag één is de speciale samenwerking FeestDJRuthless, te weten FeestDJRuud samen met DJ Ruthless. Deze combinatie stond eerder op X-Qlusive Holland in de Ziggo Dome en doet aankomend festivalseizoen naast Peteyfest alleen Defqon.1 aan. Deze vrijdag is een cadeau en dus gratis bij aanschaf van een zaterdagticket, maar ook is een vrijdagticket los aan te schaffen.

De grote namen die op zaterdag wederom voor een uitverkochte editie moeten zorgen zijn o.a. DubVision, Fox Stevenson, The Partysquad en Mr. Belt & Wezol. Dit zijn stuk voor stuk acts die hun sporen in de internationale dancescene ruimschoots verdiend hebben.

Naast de megatent is op de het festivalterrein opnieuw plaats voor het Brabantse techno-collectief Abstract. Met de eigen stage die zij hosten doen ze er alles aan de bezoeker te verassen met een hoogstaand affiche. Na het succes van vorig jaar kan ook Who Events niet ontbreken met hun Kinderfeestje. Toen werd hun tent namelijk letterlijk afgebroken zodat iedereen bij de feestgekte betrokken kon worden.

De line-up voor beide stages en de overige acts voor in de mainstage volgen snel. Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws rondom Peteyfest, hou dan de website www.peteyfest.nl en de Facebookpagina nauwlettend in de gaten. Via diezelfde kanalen kunnen tevens tickets voor het festival gekocht worden.