Partyflock
 
­ Nederland

Dance Charts; de lijst voor elke Dance liefhebber

gepubliceerd door , op
Dance Charts; de lijst voor elke Dance liefhebber
27 april 2004
Traditie getrouw brengt Mike FM elke laatste woensdag van de maand de Dance Charts op de radio. Een overzicht van de 30 best verkochte platen. Binnen een uur is iedereen weer up-to-date. DJ Ricardo, sinds 2003 verbonden aan Mike FM, mixed de platen tot een strakke mix. En naast een overzicht van de platen hoor je ook het laatste nieuws, informatie over artiesten en DJ’s en zo nu en dan interviews met bekende DJ’s.

Een nog langer lopende traditie is die van TranceForming. Al meer dan 3 jaar is dit een vast onderdeel van de programma’s van Mike FM. DJ Da Lex maakt elke maand een mix met zijn visie op wat hot, goed of past binnen het genre dance. TranceForming bevat Trance, Hardhouse of Classics. De playlist en de volledige set is online terug te vinden via de site van Mike FM, www.mikefm.nl, of via www.djdalex.nl.

Naast de residents van Mike FM ook aandacht voor het laatste Dance News en natuurlijk de Party Update met daarin aandacht voor alle feesten rond Koninginnedag en natuurlijk 5 mei.

Woensdag 28 april, Dance Charts en TranceForming bij het dance programma van Leeuwarde; Mike FM

6 opmerkingen

 
Above & Beyond?? Liberation??

(foutje is dus inmiddels aangepast, ben toch benieuwd hoe ze aan titel Liberation and Above & Beyond kwamen...)
laatste aanpassing
Foutje denk:)
Artiest {SHOWLIST artist 169295, 55694, 50902, 511}
Mike FM goed initiatief (y)
Zien jullie de 9de van Juni (Y)
Artiest {SHOWLIST artist 1143, 5736}
Euh...thanxx -:)
Enne Mike FM rules!