Partyflock
 
­ Nederland

Gekkenwerk · Freestyle in het oosten

gepubliceerd door , op
Gekkenwerk
2 februari 2016
FeestGekkenwerk · Freestyle in het Oosten
Datumvrijdag 25 maart 2016
WinactieGekkenwerk actiegesloten
LocatieLucky Site
Op vrijdag 25 maart zullen de mensen achter onder andere Dangerouzmind en Focus het eerste freestyle concept van het Oosten lanceren! Vanaf de 25e zullen twee keer per jaar alle pijlen gericht zijn op het genre, dat een mengelmoes is van allerlei stijlen als hardstyle, early rave, jump, maar ook bijvoorbeeld trap en house! Alles kan, alles mag! Het dak moet eraf en Gekkenwerk! neemt het leven even met een korreltje zout! Met de komst van Gekkenwerk! heeft Lucky er twee carnavalsdagen in het jaar bij!

Het leukste is: Gekkenwerk! is er voor iedereen! Wil jij een avondje lekker uit je plaat gaan maar hou je niet van dat serieuze gebeuk, dan ben je op Gekkenwerk aan het juiste adres! Op 25 maart dans jij met een biertje in je handen de polonaise met je overbuurvrouw! De organisatie zorgt voor een goede line-up, een geweldige show en veel, heel veel, knotsgekke elementen!

Ps. Je wordt niet thuisgebracht.

Line-up
The Darkraver
LNY TNZ
Zany
Panic
DV8 Rocks!
Vecino
Hosted by MC Dash

Er zijn nog enkele earlybird tickets verkrijgbaar voor €14,50 (ex servicekosten), regular tickets zijn €17,50 (ex fee).

Panic presenteert Gekkenwerk! DJ Contest
Op vrijdag 25 maart is het tijd voor de eerste editie van Gekkenwerk!, waar freestyle het Oosten zal aandoen! Natuurlijk moedigt de organisatie iedereen aan dit spektakel als bezoeker mee te maken, biedt het talent ook de kans om er een waar gekkenhuis van te maken. Wil jij naast The Darkraver, LNY TNZ, Zany, Panic, DV8 Rocks!, Vecino en MC Dash op de eerste editie van Gekkenwerk draaien? Doe dan mee met de contest en maak ons gek! De vijf winnaars zullen uitgekozen worden door DJ Panic en mogen op 25 maart hun opwachting maken in de tweede area!

Check voor meer info en doe mee op lucky.nl.