Partyflock
 
­ Nederland

Nino & Frankie vieren zevenjarig bestaan in een mijn

gepubliceerd door , op
Mijnwerkers
3 maart 2016
Op vrijdag 11 maart dalen Nino & Frankie af naar een speciale locatie in het ondergrondse van Rotterdam, om daar hun zevenjarige bestaan te vieren samen met DJ Freddie Mercure. Tijdens de verbouwing van het voormalige Blender, opent de zaak de deuren naar de kelder waar N&F hun zelfgemaakte mijnschacht presenteren tijdens het feest 'Mijnwerkers'. Alle liefhebbers van het Rotterdamse nachtleven zijn uitgenodigd om de mijn te komen ontdekken. Het wordt Hakken en bikken met heel bevriende DJ's in de dj-booth.

Mijnwerkers wordt gevierd in een zelfgecreëerde mijn, midden in Rotterdam. De mijn is gebouwd in het voormalige Blender. Terwijl de locatie wordt opgeknapt, maken N&F gebruik van deze unieke ruimte. Het feest is volledig donker en bezoekers krijgen een mijnwerkerslamp, om de mijn te kunnen verkennen. Rotterdamse DJ's en vrienden zorgen voor de muzikale invulling en er zal dus een uitgebreid palet van typisch Rotterdamse elektronische muziek te horen zijn.

Nino & Frankie zijn al zeven jaar actief in de 'underground' club en eventscene van Rotterdam en omstreken. Dat gaat gevierd worden. Het dj duo organiseert evenementen als CONTRA (o.a. in de Ferro Dome) en Blijdorp Festival. In 2016 krijgt Blijdorp Festival een zomer én een wintereditie en krijgt de stad dus haar eerste winterfestival. Ook zijn de heren kort geleden overgestapt naar het boekingsbureau 'Fire In The Disco', waarbij o.a. internationale super acts Joris Voorn en Gabriel Ananda zijn aangesloten. Op 11 maart is het tijd voor de eerste editie van Mijnwerkers. Bezoekers kunnen zich aanmelden via de Facebook page van Nino & Frankie.