Partyflock
 
­ Nederland

Tweede editie Part of the Hard in Club One

gepubliceerd door , op
Op 20 februari is het weer tijd voor een nieuwe editie van Part of the Hard! Dit concept richt zich op aanstormend talent aangevuld met een headliner, en waarin de opbouw centraal staat. Er word geopend met euforische hardstyle en afgesloten met hardcore. Deze keer heeft de organisatie twee van de grootste talenten uit de scene weten te strikken, namelijk Sub Zero Project!

Line-up
Sub Zero Project:Deze twee jonge toppers zijn zonder twijfel 'the next best' met een unieke sound die elke zaal volledig door het dak krijgt! Ze stonden al op o.a. Loudness, Nature One en afgelopen oud & nieuw zelfs op Freaqshow. Menig raw hardstyle liefhebber kent ze natuurlijk van hun tracks 'Funky Shit', 'Madman (ft. Atmozfears) en hun remix van 'The Wave'. Ook is hun collab met Radical Redemption net af en die zullen we ongetwijfeld gaan horen de 20e!
MickeyG:Deze kleine energieke MickeyG is één van de meest pure en veelbelovende artiesten van het moment die dit jaar eindelijk zijn doorbraak lijkt te maken. Hij is getekend bij het label Gearbox Euphoria. Zijn tracks spreken boekdelen, heerlijke euforische hardstyle met een energieke drive en inspiratie uit de Italiaanse hardstyle, wat zich uit in energieke sets en een knallende performance. Steeds meer vette boekingen, uitstapjes naar hardstyle classics én raw hardstyle; MickeyG kan het allemaal en is klaar voor de top. Mis hem niet én hou hem in de gaten!
Low Profile:De heren van Low Profile hebben al enkele hoogtepunten gekend. Waaronder de samenwerking met Delete waaruit de tracks 'Codes of Behaviour' en de remix van 'Fother Mucker' kwamen. Daarnaast stonden zij al op grote feesten als Decibel Outdoor, Loudness, Summerlake Outdoor en Bass Protocol. Ze zijn gespecialiseerd in de rauwe kant van de hardstyle en dus weet je in ieder geval zeker dat de oordoppen mee moeten!
Charon vs D'Cepticon:Beide heren zijn gespecialiseerd in early hardstyle en hardstyle classics, en D'Cepticon daarnaast ook in de raw hardstyle. Met ongekende draaiskills en een berg aan ervaring, weet je bij voorbaat dat dit niet mis kan gaan! Q-BASE, Supersized Raw, Summerlake Outdoor Festival en XXlerator Outdoor, zomaar een greep uit een lange lijst van boekingen van 'D'Cepticon'. Charon is op zijn beurt resident DJ in Club Rodenburg waar hij op elk hardstyle feest zijn kunsten vertoont. De kenners weten waar we dan over praten! Deze twee heren gaan een dikke hardstyle classics set neerzetten!
TWSTD:Deze New Kids on the Block draaien al een flink aantal jaar mee, zij het eerst onder een ander alias. Op het moment staan zij ook voor een definitieve doorbraak in de scene gezien zij binnenkort hun handtekening gaan zetten bij één van de vooraanstaande recordlabels in de scene. Hun track 'I'll Fuck You Up' is al op meerdere (grotere) podia gedraaid en recent gesupport in de Gearbox podcast door Outbreak. Naast deze track is de collab met MC I See bijna klaar en is track drie ook al in de maak. Raw hardstyle is de focus, maar ook met euforisch en classics weten zij iedereen in hogere sferen te brengen. Dit wordt een set om niet te missen, 'TWSTD' will Fuck You Up!
D-Mension:Deze artiest is vooral bekend door zijn hardcore sets. Met verschillende boekingen in de afgelopen jaren heeft hij genoeg ervaring opgedaan om deze editie knallend af te sluiten op minimaal 175 BPM!
Conflict:Conflict zal deze avond gaan openen. Deze energieke DJ met een passie voor de hardere stijlen is pas net begonnen, maar je zou denken dat hij al jaren meedraait. Met zijn uitstekende trackkeuze is de toon al goed gezet!
MC The Gambler:MC The Gambler draait inmiddels al een tijdje mee in de scene en is zonder twijfel een aanstormend talent met de skills om verschillende stijlen te hosten! Met boekingen op bijv; Summerlake Outdoor Festival, Bass Protocol en DJ Thera's Training Sessions stond hij al naast vele grote namen uit de harddance scene!


Alle ingrediënten voor een avondje beuken zijn dus aanwezig. Are you a Part of the Hard?

Tickets
Tickets kosten €7,50 inclusief servicekosten en zijn verkrijgbaar via koop tickets