Partyflock
 
­ Nederland

This is Madness: line up en Dorpzicht

gepubliceerd door , op
Het nieuwe early hardcore feest van Rotterdam zit er weer aan te komen. Dit keer hebben ze weer een knallende line-up met wat oudere en nieuwe namen. Op deze avond word er alleen gedraaid met vinyl en is er een live act van SPDK.

Line-up
Dorpzicht: ACESone & GeronimoSPDK (Live)
SpeedFolter
B-Shock
Gabber Syndrome
Hektik
Rienos
Lord Terror
Endo


Dorpzicht
Omdat Dorpzicht niet meer zo bekend is bij de nieuwe generatie lees je hier een kort verhaaltje over wie ze ook alweer zijn:

Dorpzicht is een hardcore/gabber act bestaande uit dj ACESone, dj Geronimo en SPDK. Dorpzicht bestond eerst uit ACESone en Geronimo en korte tijd later heeft live act SPDK zich ook bij het duo gevoegd.

Het is allemaal begonnen in 1990 met het organiseren van lokale underground feesten die binnen korte tijd zeer populair werden. Al snel werden de jongens uitgenodigd om op andere locaties ook hardcore-feesten neer te zetten met Geronimo en ACESone achter de draaitafels en SPDK, achter zijn 8bit-Amiga, als live act. Nadat de eerste eigen geproduceerde tracks op vinyl uitgebracht werden op onder andere Dorpzicht HARDreCOREdings, Digital Overkill en Coolman Records, was de beer los, er kwamen boekingen binnen uit het gehele land, België en Duitsland.

Na een korte break van tien jaar zijn de broers weer keihard in de weer met harde bassen, overstuurde hihats en verkouden snares en je zie je ze 25 maart bij This is Madness.

Kaartjes zijn te koop via Ticketkantoor voor €12 of aan de deur voor €15.

1 opmerking

Wordt gezellig!