Partyflock
 
­ Nederland

Bla Bla Music Warehouse Edition

gepubliceerd door , op
Bla Bla
3 januari 2016
FeestBla Bla · Warehouse Edition
Datumzaterdag 23 januari 2016
WinactieBla Bla actiegesloten
LocatieCruquiusgilde Warehouse
Bla Bla Music heeft door de jaren heen meer dan honderdvijftig succesvolle feesten georganiseerd, waaronder legendarische avonden in Studio 80 en WesterUnie. Op 23 januari is het Amsterdamse label terug met een clubavond. Tijdens deze speciale Warehouse editie wordt er terug gegaan naar de roots: underground minimal in een intieme setting.

De formule is simpel. Lange sets van internationale topartiesten. Geen imposante aankleding of andere poespas, deze avond draait puur om de muziek. Dit alles op een rauwe underground plek, de Cruquiusgilde in Amsterdam Oost. Deze venue heeft afgelopen jaar ruimschoots bewezen de perfecte locatie te zijn voor kwaliteitsfeesten. De ruime loods vormt het perfecte decor voor de rauwe kicks en zware basslines van Nima Gorji, Ada Kaleh (live), Daniel Sanchez en Sander Ellerman.

Nima Gorji is voor de liefhebber natuurlijk geen onbekende. Een vakman die al jaren meedraait en nog steeds on top of his game is. Vanaf zijn thuisbasis Ibiza runt hij het succesvolle Welt Recordings en vliegt daarnaast van show naar show. Ook bracht hij zeer recent nog een klapper van een EP uit op Bla Bla. Ada Kaleh zal overvliegen vanuit Roemenië om de enige liveset van de avond te doen. Deze opkomende artiest heeft zojuist een nieuw album gereleased op zijn eigen succesvolle label Ada Kaleh Romania. Zijn organische, hypnotiserende platen gooien hoge ogen bij de grote namen uit de scene. Pas één keer eerder speelde hij in Nederland, maar nog nooit in Amsterdam. We kunnen je verzekeren dat je absoluut bij zijn debuut wil zijn.

Sander Ellerman brengt al jaren dansvloeren in vervoering met zijn warme minimal sound. Een vinyl purist in hart en nieren, met een neus voor Subtiele platen. Daarnaast mag Bla Bla head honcho Daniel Sanchez natuurlijk ook niet ontbreken. Hij tourt de hele wereld over, maar kan niet wachten om met Bla Bla weer terug te zijn in zijn stad.

Cruquiusgilde heeft een beperkte capaciteit, tickets scoor je via koop tickets of bij Loekie Delicatessen op de Utrechtsestraat in Amsterdam. De Bla Bla Music Warehouse edition start om 23:00.