Partyflock
 
­ Nederland

50% Korting op een VIP-ticket van Down Under bij Groupon
Tony Junior heeft enorme hit met Get Down

gepubliceerd door , op
Het festival 'Down Under' is dé opening van het festivalseizoen in Eindhoven. Dit jaar vindt het plaats op zaterdag 23 april. Wederom op Strandbad De IJzeren Man. Een prachtige locatie in hartje Eindhoven. Eén van de hoofdacts is Fox Stevenson uit de UK. De afgelopen jaren kreeg hij bekendheid met hits als Sweets (Soda Pop), Hoohah en Comeback. Andere bekende DJ's zijn La Fuente, Shermanology, Billy the Kit, Tony Junior en Jorn van Deynhoven. Een geweldige line-up en bovendien zeer betaalbaar. Want vanaf woensdag 13 januari kun je namelijk VIP-tickets kopen voor slechts de helft van de prijs bij Groupon. Maar ook reguliere tickets zijn via de Groupon-deal met korting te koop.

Het festival gaat inmiddels op voor haar 5e editie. In die jaren hebben al vele grote DJ's en talenten opgetreden. Waaronder Don Diablo en Sidney Samson. Maar ook toentertijd nog talenten als Quintino en D-wayne (uit Eindhoven). En het lijkt erop dat een nieuwe topper in wording zijn opwachting maakt op het festival. Want met Get Down heeft Tony Junior (samen met Tiësto) een enorme hit te pakken.

Het festival vindt zaterdag 23 april van 12.00 tot 22.00 uur plaats op Strandbad De IJzeren Man in Eindhoven. Een prachtige locatie die de mogelijkheid biedt om het festival een bijzonder karakter en veel sfeer te geven. Vanaf woensdag 13 januari is het mogelijk om VIP-tickets met 50% korting te kopen bij Groupon. Deze actie is uniek en er zijn maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Als VIP krijg je toegang tot het VIP-deck en heb je eigen toiletvoorzieningen. Wees er op tijd bij.

In verband met beperkte parkeervoorzieningen wordt sterk geadviseerd met de fiets of het Openbaar Vervoer te komen. Parkeren kan op de parkeervoorzieningen aan de Prof. Dr. Dorgelolaan of bij het Kennedy Center, naast het station. Er zullen vanaf daar gratis pendelbussen rijden naar De IJzeren Man. Maar je kunt uiteraard ook te voet naar De IJzeren Man gaan. Het is 10 tot 15 minuten lopen vanaf het Kennedy Center.

De reguliere kaarten voor het festival kosten € 32,50.

De programmering is te vinden op: www.downunderfestival.nl/dj-s/
De kortingsdeal is vanaf morgen te vinden op: Groupon-Deal.

1 opmerking

zucht..