Partyflock
 

Mentale klachten schering en inslag onder artiesten?
Deadmau5 en Rustie verklaren problemen te hebben

gepubliceerd door , op
Mentale klachten schering en inslag onder artiesten?
23 december 2015
Artiestendeadmau5 Site
Rustie Site
In oktober maakte Idir van Blasterjaxx bekend dat hij zich terugtrekt uit de live optredens van het duo vanwege stress en paniekaanvallen, in november meldden we dat Nicky Romero heeft geleden onder stress en paniekaanvallen kreeg. Nu is er een volgende dj die bekendmaakt geestelijke issues te hebben.

deadmau5 beledigde vorig weekend zijn fans op social media door ze te 'gewoon een nummer om mee te pochen' te noemen en hij verwijderde zelfs zijn accounts. Enkele dagen later geeft hij een verklaring voor zijn gedrag:



Ook Rustie heeft aangegeven een stap terug te doen. En ook hier gaat het om 'mental health issues' en in zijn geval zelfs ook verslaving.



Het wereldwijde succes van de dance lijkt nu zijn tol te eisen onder artiesten!

2 opmerkingen

Volgens mij is het heel normaal dat deadmau5 zijn fans of wie dan ook beledigd dus dat maakt niet uit. Die kerel spoort gewoon niet volgens mij. :x
Maar goed, als je van sommige artiesten de schema's ziet is het niet normaal meer en zeker niet gek dat ze het niet heel lang volhouden. Lijkt me dat ze zelfs af en toe na moeten denken als ze wakker worden over in welk land ze zitten.
laatste aanpassing
Werkzaam bij Partyflock
Uitspraak van B-Flock :bounce: op woensdag 23 december 2015 om 10:35:
Die kerel spoort gewoon niet volgens mij. :x


Dat zegt ie dus ook nu 8)