Partyflock
 
­ Nederland

Trancefamily naar het Wijnfort in Lent

gepubliceerd door , op
Trance Family
21 december 2015
FeestTrance Family · Trance Classics Edition
Datumzaterdag 2 april 2016
LocatieWijnfort Site
We schrijven zaterdag 22 november 2014, de allerlaatste TranceFamily in een totaal uitverkochte Matrixx. Nu de Matrixx ruim een jaar geleden haar deuren heeft gesloten, heeft TranceFamily een unieke locatie gevonden. Zaterdag 2 april 2016 keert TranceFamily terug in Wijnfort Lent. Ze trappen deze editie af met een speciale trance classics avond. De lekkerste trance-klassiekers zullen door het heerlijke geluidsysteem knallen van Funktion One. TranceFamily gaat immers voor kwaliteit, zo staat er ook een fijne line-up met artiesten die weten wat klassiekers zijn.

Iedereen die op Electronic Family is geweest, weet dat Alex M.O.R.P.H. een legendarische set ten gehore heeft gebracht. Een prima keuze om dat in het Wijnfort nog een keer over te doen. Johan Gielen heeft geen introductie meer nodig. Op de vorige editie in de Matrixx was deze trancelegende uiteraard ook aanwezig. 'The Godfather of Trance' Johan Gielen kent zijn klassiekers, dus we kijken nu al uit naar zijn set. Een andere man die zijn klassiekers kent is Marc Simz. Op de legendarische Trance Classixx avonden was Marc Simz steeds weer de man die er met kop en schouders bovenuit stak. Marc is een liefhebber van de oude In Search Of Sunrise sound die toen nog gemixt werden door Tiësto. Speciaal voor deze avond zal hij je terugnemen met een twee uur durende ISOS set. Over In Search Of Sunrise gesproken, Daniel Wanrooy die regelmatig op de In Search Of Sunrise mix album als Progression heeft gestaan en ook een aantal keren voor Tiësto heeft mogen openen, weet als geen ander wat classics zijn. Hij neemt je terug in de tijd toen progressive trance nog echt progressive trance was. Last but not least, Ruben Verhagen. Ruben en zijn angels zijn niet meer weg te denken in de Nederlandse trance scene. En zal ook deze avond weer het verhaal vertellen in zijn platenkeus wat het publiek graag wilt horen.

Er zijn voor deze avond maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar, de laatste editie van TranceFamily was geheel uitverkocht. Dus wees er op tijd bij tickets zijn verkrijgbaar via koop tickets.
Presale tickets:€20 ex fee
Doorsale:€25


Line-up

4 opmerkingen

100% aanwezig. dikke line-up daar kunnen grotere trance feesten nog wat van leren
oe, dit klinkt leuk
Missen alleen Marcel Woods.Super locatie,kaarten binnen
Kaartjes binnen, heerlijke lineup! Eindelijk weer een Trance Family feestje na een dik jaar afwezigheid sinds de sluiting van de Matrixx