Partyflock
 
­ Nederland

Duncan Stutterheim kruipt voor goede doel achter draaitafel

gepubliceerd door , op
Super Social × JaJem
2 december 2015
FeestSuper Social × JaJem · Collectors Night for Lesvos Winterproof
Datumdonderdag 17 december 2015
LocatieChicago Social Club Site
Duncan Stutterheim en Casper Reijnders nemen donderdagavond 17 december eenmalig plaats achter de draaitafels van de Amsterdamse Chicago Social Club om geld op te halen voor vluchtelingen. Het duo wil hiermee aandacht vragen voor Lesvos Winterproof, een door festivalorganisatoren opgerichte stichting die noodvoorzieningen bouwt op Lesbos. Alle entreegelden die tijdens de avond worden opgehaald gaan rechtstreeks naar het goede doel.

Stutterheim is vooral bekend geworden als oprichter van evenementenorganisator ID&T. "Als festivalorganisatoren zijn we gewend om in een korte tijd hele dorpen uit de grond te stampen op plekken waar vrijwel niets is", vertelt hij. "In de vijf weken dat we nu bezig zijn op kamp Moria in Lesbos, is de situatie aanzienlijk verbeterd. We hebben een noodhospitaal gebouwd, er is meer structuur, het kamp is schoon en er zijn sanitaire voorzieningen." Reijnders is eigenaar van succesvolle Amsterdamse horecazaken als Jimmy Woo, Lion Noir en Chicago Social Club.

Het optreden vindt plaats tijdens het feest Super Social, dat elke donderdagavond uitverkocht is. Kaartjes zijn donderdag te koop aan de deur. Bezoekers mogen ook meer geld doneren voor Lesbos, als ze dat willen.

Bron: Telegraaf

6 opmerkingen

Opvang in eigen regio is meer humaan.
Uitspraak van Tumult op donderdag 17 december 2015 om 10:59:
Opvang in eigen regio is meer humaan.


Ja, maar niet altijd reëel. Nobel initiatief in ieder geval.
Valt over te discussiëren
 
Laten we hier het lekker over feesten hebben.Politiek:joop.nl,geenstijl.nl wat je voorkeur mag hebben.Ik vind dat je gewoon geld moet geven, de acties in algemene zin worden steeds gekker.
 
Stutterheim held
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 18 december 2015 om 13:04:
Ik vind dat je gewoon geld moet geven


Niets moet