Partyflock
 
­ Nederland

Chateau Techno pakt uit op unieke rauwe locatie in Rotterdam

gepubliceerd door , op
Chateau Techno strijkt zaterdag 27 februari neer in het voormalig fabriekspand Ferro Dome in Rotterdam. De gigantische, industriële hal vormt net voor haar grote restauratie hét podium voor een ongekend techno-evenement met bijbehorende monster line-up, waarvan Jeff Mills, Derrick May en Dave Clarke slechts een aantal van de vele blikvangers zijn. De avond start om 22:00 uur en heeft een extra late eindtijd.

De hal van de Ferro Dome is uniek in haar uitstraling en vormt de perfecte rauwe setting voor een techno-klapper van Chateau Techno. De Ferro Dome werd oorspronkelijk gebruikt voor gasopslag en later produceerde men er emaille en verf. Vlak voordat de locatie een opknapbeurt krijgt zet Chateau een evenement neer met, zoals de Chateau-fans gewend zijn, een internationale top line-up en met een late eindtijd tot maar liefst 08:00 uur 's morgens.

Line-up
Naast Jeff Mills, Derrick May en Dave Clarke, zijn ook Efdemin, Marcel Fengler, The Advent & Industrialyzer van de partij. Het programma is helemaal compleet door Rotterdammer ROD en het allereerste optreden van 'Haeken' - het geheime techno-project van een bekende Nederlandse producer. Tezamen vormen zij een deel van de mooiste Chateau line-ups tot nu toe.

Bereikbaarheid
De locatie is bijzonder goed bereikbaar voor zowel met de auto als het openbaar vervoer. Het terrein heeft voldoende parkeergelegenheid en metro- en tramhaltes bevinden zich op loopafstand. Chateau zet pendelbussen in vanaf Amsterdam, Alkmaar en Den Haag, die alle liefhebbers voor de deur afzetten.

Tickets
De early bird tickets voor Chateau Techno waren binnen no time uitverkocht. Er zijn nog regular tickets a € 37,50 beschikbaar en groepstickets voor vier personen voor € 140,- op koop tickets.

7 opmerkingen

Dat ding staat toch al lang in de steigers?
Uitspraak van Tumult op zaterdag 12 december 2015 om 09:54:
Dat ding staat toch al lang in de steigers?


Dat dacht ik ook, enter the dome was ook 'vlak voor' de restauratie
Uitspraak van gekkaa op zaterdag 12 december 2015 om 11:49:
Dat dacht ik ook, enter the dome was ook 'vlak voor' de restauratie


heeft langer geduurd, en is duurder uitgevallen, maar hij gaat toch echt open!:) hopen dat de visuals hetzelfde zijn, want die waren VET!:)
Uitspraak van Arrr69 op zaterdag 12 december 2015 om 16:32:
Uitspraak van gekkaa op zaterdag 12 december 2015 om 11:49:Dat dacht ik ook, enter the dome was ook 'vlak voor' de restauratie
heeft langer geduurd, en is duurder uitgevallen, maar hij gaat toch echt open!:) hopen dat de visuals hetzelfde zijn, want die waren VET!:)


In het bericht staat dit:

De gigantische, industriële hal vormt net voor haar grote restauratie



Dus lijkt erop of het net begint.
Uitspraak van Tumult op maandag 14 december 2015 om 07:50:
Dus lijkt erop of het net begint.


Ja, dat idee krijg ik dus ook...
Uitspraak van gekkaa op maandag 14 december 2015 om 08:15:
Ja, dat idee krijg ik dus ook...


even langs gereden, ziet er inderaad nog niet geverfd uit en zo buiten, denk dat het nog moet gebeuren...vreemd, om zo'n grote locatie een jaar lang leeg te laten staan..
Ja inderdaad. Bedankt voor je onderzoek (y)