Partyflock
 
­ Nederland

Guestzone start artiestenbureau

gepubliceerd door , op
Guestzone start artiestenbureau
7 december 2015
OrganisatiesALX-Bookings
Guestzone Site
Guestzone maakt bekend dat zij een eigen artiestenbureau zijn gestart. ALX-Bookings geeft artiesten net dat extra zetje dat ze verdienen. Dj's die al vele jaren meedraaien, waarbij de passie voor het maken en draaien van hun muziek het allerbelangrijkste is en die alles op alles willen zetten om dit zoveel en zo vaak mogelijk te doen. Na een aantal gesprekken met bevriende Dj's kwam het besef bij eigenaar en oprichter Alexander Strack van Schijndel dat er vraag is naar een nieuwe speler op de markt. Door de jarenlange ervaring met Guestzone kent Alexander de dance scene als geen ander. Hij beschikt over een groot netwerk dat zal worden ingezet om deze artiesten bij de juiste organisaties onder de aandacht te brengen en bekend(er) te maken bij het grotere publiek.

ALX-Bookings is een 'no-nonsense' boekingskantoor. Reële gages en riders, een scherp tarief, korte lijnen, transparant, afspraak is afspraak en duidelijke contracten.

Promotie
ALX-Bookings biedt organisaties een interessante korting op de promotie van evenementen via Guestzone indien één of meerdere artiesten hiervoor worden geboekt. Gelet op het grote bereik van Guestzone is dit een erg interessante aanbieding voor elk evenement. Alleen al via de Facebookpagina van Guestzone worden wekelijks tussen de 400.000 en 1 miljoen mensen bereikt.

Artiesten
Op dit moment biedt ALX-Bookings artiesten aan in de genres: house, deephouse, futurehouse, techhouse, progressive en trance.


Brasco staat bekend om zijn goed doordachte, opbouwende techhouse/house sets, vol swingende groovy beats met soms een vleugje techno en heel veel afwisseling.


Maus zijn sets kenmerken zich door veel variatie, af en toe vergezeld van vocalen en stampende baslijnen. Stevige zuivere progressive house zoals deze bedoeld is. Door veel te variëren en in te spelen op de vibe van het publiek zorgt hij ervoor dat de energie er tijdens zijn set volop in blijft.


Midix geeft het publiek met zijn uplifting vocale trance sets een absoluut 'feel good' gevoel. Wat deze professional het liefste doet, is de bezoekers laten samensmelten met zijn muziek. Hij neemt je mee in een muzikale reis en is daar bijzonder goed in.


Dj en producer Didier Walstock, beter bekend als Snapback is op zijn jonge leeftijd al ruim een decennia bezig met het maken en draaien van muziek. Zijn stijl is op dit moment het best te omschrijven als house, maar dan met verschillende invloeden zoals future house en deep house.


Met het duo SouthEast sla je twee vliegen in een klap. Daar waar Maus bekend staat vanwege zijn stevige werk is Midix een echte trance man. Deze twee enthousiaste artiesten samen bezig te zien op het podium is een genot.

Social Media
Volg ALX-Bookings via onderstaande Social Media om automatisch op de hoogte te blijven!
a-bookings.nl [presence element=organization id=7850]{aanwezigheid niet begrepen}

2 opmerkingen

Artiest Maus
very Niceeeeeeeeeeeeeeeee !!!