Partyflock
 
­ Nederland

Daydream Festival start Early Dream Ticket Sale week

gepubliceerd door , op
FeestDaydream Festival · Dream with your eyes open
Datumvrijdag 15 april 2016
LocatieFestivalpark Lommel
De week van de Early Dream Ticket sale voor Daydream Festival 2016 start vanaf maandag 7 december. Vanwege de enorme run op Early Dream tickets de afgelopen jaren, zal er dit jaar niet 1 Early Dream Ticket Sale moment plaatsvinden, maar zal het mogelijk zijn om 7 dagen lang Early Dream tickets te bemachtigen. Dit vergroot uiteraard de kans voor iedereen die verzekerd wil zijn van een ticket voor Daydream Festival 2016.

De voorbereidingen voor het nieuwe festivalseizoen zijn inmiddels in volle gang. Trap het seizoen af op 15 en 16 april 2016 en beleef Daydream Festival twee dagen inclusief camping. Na het succes van 'The Dreamcatcher' keert uiteraard de overdekte camping ook dit jaar weer terug op The Nightdream Campsite voor bezoekers die de unieke kampeerervaring willen beleven. Met een plaza, gezellige eetgelegenheden, een café met terras en ruimte voor 750 Daydreamers. Wil je als VIP genieten op Daydream Festival, gezellig met vrienden verblijven op een vakantiepark in de buurt of een Festitent huren voor de camping, zorg dan dat je klaar zit voor de Regular Ticket Sale op 9 januari om 10:00 uur.

7 Dagen kans op Early Dream tickets
Dagdromers opgelet, er staat iets geheel nieuws te wachten. Op maandag 7 december zal de Early Dream Ticket Sale week starten met een bang. De hele week, elke dag om 19:00 uur zullen er 1000 Early Dream tickets in de verkoop gaan. Dit betekent dat het vanaf maandag 7 december tot en met zondag 13 december mogelijk zal zijn om via daydreamfestival.be, elke dag 2 tickets met €5,-‐ korting te bemachtigen. "Lukt het niet om op maandag een ticket in de wacht te slepen omdat ze uitverkocht zijn, heb je nog 6 kansen om dit in de rest van de week wel voor elkaar te krijgen", aldus Roel Berens van de organisatie.

De magische Daydream typmachine, die al decennia lang dromen typt in een hypnotiserend ritme, zal voor alle dagdromers de meest uiteenlopende dromen schrijven. Daydream Festival, het festival waar iedereen met zijn of haar ogen open kan dromen.

Er zijn verschillende Early Dream Tickets beschikbaar:
Early Weekend Dream (incl. camping):€ 52,50 (ex fee)
Early Combi Dream (vrij + zat):€ 44,50 (ex fee)
Early Saturday Dream:€ 34,50 (ex fee)
Early Friday Dream:€ 19,50 (ex fee)
Camping ticket:€ 20 (excl. fee)
Caravan/camper ticket:€ 30 (ex fee)