Partyflock
 
­ Nederland

The Sessions

gepubliceerd door , op
The Sessions
19 april 2004
Vrijdag 14 mei is het tijd voor alweer de vierde Sessions editie van dit jaar. Host en resident C-Jay heeft dit keer 3 gasten om zich heen verzameld, waarvan enkele vertrouwde gasten zijn op zijn feesten. Naast C-Jay kun je de volgende dj's verwachten:

Jaydee:
die na de januari editie graag nog eens terug wilde komen, en eigenlijk elke 2 a 3 maanden wel met C-Jay ergens te vinden is. Dit keer draait Jaydee een 3 uurs set, waarvan de helft uit houseclassics zal bestaan en de tweede helft uit progressive en tech house.

Monroe:
de twee-maandelijkse resident van The Sessions is ook weer van de partij. Monroe draait uplifting tribal, in de stijl van o.a. steve lawler. Monroe heeft op meerder edities van dance valley gedraaid, was regelmatig te horen op impulz outdoor en heeft ook in de Amnesia op Ibiza gedraaid.

Vortex:
Deze progressive DJ heeft zijn sporen ruimschoots verdiend. Dance valley, impulz, twilo new york, earth, you name it, en hij heeft er gestaan. na een stilte van 1,5 jaar is Vortex weer helemaal klaar om het podium te beklimmen. en zijn eerste return gig is natuurlijk in Amersfoort, bij The Sessions.

De entree voor deze avond bedraagt slechts 5 euro. De Kelder bevindt zich a.d. lieve vrouwestraat 15, amersfoort. Meer info via www.thesessions.nl

1 opmerking