Partyflock
 
­ Nederland

Oud en nieuw-feest Vorstelijck: dance, 90's-hits en kroegmix in Koepelhal

gepubliceerd door , op
Het nieuwe jaar inluiden met dance van nu, het beste uit de jaren '90 en '00 en/of een gezellige kroegmix. Het krijgt allemaal een (eigen) plek op de achtste editie van het feest Vorstelijck. Met oud en nieuw in de Koepelhal van de Spoorzone 013 in Tilburg, waar opgetreden wordt door onder andere Shermanology, Mental Theo, dj Francois en Coenio. Het langst lopende en grootste nieuwjaarsfeest van Tilburg is breder in opzet dan in de afgelopen jaren. Toen stonden house en techno voorop.

"Oud en nieuw vier je vaak met je vriendengroep", legt organisator Martijn Coehorst de verandering uit. "Dan wil je voor ieder wat wils."

Er worden dit keer twee hoofdzalen gecreëerd: een met dance en een met 90's- en 00's-Muziek. Een bijzaaltje wordt Klein Café gedoopt. Alles in een uitbundige aankleding.
Hoofdact in de Dancezaal is Shermanology. Daarnaast wordt gedraaid door onder meer Tessler, The Z. en Johnson & Ray en zal er nog een mystery act verschijnen op het podium.
Gastheren in de 'Memories to the 90-00'-area zijn onder andere dj Mental Theo en – voor een thuiswedstrijd – Francois en Coenio.
Het Café zal worden gevuld met echte 'kroegen hits' door Daniel Caneta.

Drie jaar geleden maakte Vorstelijck de stap naar de Spoorzone 013, na edities in onder meer Midi. De eerste jaren werd het feest – de naam is nog een stille getuige – gehouden in De Nieuwe Vorst.

Martijn: "Met onze vriendengroep waren we eerder dat jaar aan het bedenken waar we zin in hadden met oud en nieuw. Er was niet echt een leuk feest, dus zijn we het zelf maar gaan doen."

Vorstelijck: 1 januari van 0:30 tot 7:00 in de Koepelhal in Tilburg. Kaarten (regulier 35 euro, VIP 125,-) zijn verkrijgbaar via koop tickets.