Partyflock
 
­ Nederland

Liquicity organiseert grootste indoor drum & bass festival

gepubliceerd door , op
Liquicity Winter Festival
14 september 2015
Wat in 2008 begon als een bescheiden YouTubekanaal is uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende drum & bass labels ter wereld. Naast evenementen door heel Europa organiseerde Liquicity afgelopen zomer het eerste drum & bass festival ooit op Nederlandse bodem. 5000 Bezoekers van over de hele wereld kwamen samen in het Amsterdamse Diemerbos. Op twee januari gaat Liquicity opnieuw deze uitdaging aan met een indoor variant in de Mediahaven te Amsterdam.

Liquicity heeft een zeer hechte achterban vergaard door een sound waarbij melodie, energie en euforie centraal staan terwijl popclichés vermeden worden. De toewijding van Liquicity-fans zorgt ervoor dat ondanks de beperkte schaal van drum & bass in Nederland er toch een omvangrijk evenement kan plaatsvinden.

De Mediahaven ligt in de Amsterdamse Houthavens. Het moderne gebouw vervult een combinatie van functies in de creatieve sector waarbij twee omvangrijke opnamestudio's centraal staan. Deze studio's zijn enkele malen ingezet als locatie voor het Amsterdamse nachtleven. Op twee januari zal in deze studio's het grootste indoor drum & bass festival van Nederland plaatsvinden: Liquicity Winterfestival.

Line-up


Tickets bestel je bij koop tickets.