Partyflock
 
­ Nederland

Leo's Red Carpet

gepubliceerd door , op
'Leo's', hét high-class event van Rotterdam. Dit exclusieve feest staat bekend om zijn charmes en gevoel voor klasse. Vrijdag 27 november vindt alweer de tiende editie plaats in Villa Thalia. Dit keer staat de avond in het teken van glitter en glamour, Leo's Red Carpet Edition belooft weer een spetterde avond te worden. De community van 'Leo's' bestaat voornamelijk uit 25-plussers, die weten hoe ze verpletterende indruk moeten maken op een feest dat één en al allure uitstraalt.

Alle voorgaande edities waren uitverkocht. Met de line-up die voor Leo's Red Carpet is samengesteld, zal dit deze keer vast en zeker weer gebeuren. Natuurlijk mogen Vinny James en Le Mar niet ontbreken aan de line-up van Leo's. Deze twee helden worden bijgestaan door aanstormend talent Lucas & Steve en de enige echte Funkerman. We kennen hem allemaal van de hit 'Speed Up', ze zijn daarom erg trots dat hij de headliner van de avond is! Het dak gaat er gegarandeerd af met deze toppers!

Om er echt een geslaagde avond van te maken, mogen jullie echter niet ontbreken. Het is weer tijd om je mooiste outfit uit de kast te halen, zodat je kan shinen op de rode loper van 'Leo's'. Grab your tickets now and get dressed to impress!

Regular:€25,00
VIP:€60,00
Ladyticket:€15,00
Duo-ticket:€20,00
Groepsticket:€70,00 (4 personen)


Tickets zijn verkrijgbaar via koop tickets.