Partyflock
 
­ Nederland

Najaarstournee De Sluwe Vos presents Kontra Live van start

gepubliceerd door , op
Najaarstournee De Sluwe Vos presents Kontra Live van start
2 november 2015
Dit najaar tourt De De Sluwe Vos met zijn Kontra Live Show langs belangrijke poppodia Nederland. De show is een combinatie van house, techno, de driekoppige band Stick House en gastartiesten van diverse pluimage. Rapper en woordkunstenaar Sticks (Opgezwolle), zangeres Miss Bunty, singer-songwriter GOSTO en rapper Willem de Bruin (The Million Plan, The Opposites) touren in wisselende bezetting mee. De De Sluwe Vos weet met zijn Kontra show het publiek steeds weer te verrassen, net als met zijn debuut Kontra Album.

Waar de genres pop en dance vaak gescheiden zijn, toont De De Sluwe Vos met zijn Kontra Live show aan dat er wel degelijk een succesvolle cross-over tussen de genres mogelijk is. Bovendien toont de van oorsprong Deventerse dj zich als een begenadigd componist en bandleider.

De man achter het alias De De Sluwe Vos is Robert Vosmeijer. Hij debuteerde afgelopen maart tijdens b2s met zijn muzikale geesteskind Kontra Live op grootse wijze in de Melkweg. Daarna zette hij deze muzikale samenwerkingen voort in TivoliVredenburg, Pukkelpop en We Are Electric. Het Burgerweeshuis in Deventer werd als eerste stop van de najaarstournee aangedaan en was compleet uitverkocht.

Als dj stroomde De De Sluwe Vos al snel naar de top, gekoesterd door grootheden als DJ Sneak, Benny Rodriquez en Joost van Bellen. Met een optreden op Lowlands als hoogtepunt afgelopen zomer, toen stond hij prime time in een afgeladen Bravo tent. Ook als producer kreeg Vosmeijer al snel de ogen op zich gericht. Groots was zijn live debuut begin 2014 op Noorderslag, Europa's belangrijkste festival voor live muziek. In de Oosterpoort legde Vosmeijer met zijn TR 909 de basis voor wat nu zijn Kontra Live show is.