Partyflock
 
­ Nederland

Timetable en final info Hellraiser · Hell O Ween

gepubliceerd door , op
Hellraiser
17 augustus 2015
FeestHellraiser · Hell O Ween
Datumzaterdag 31 oktober 2015
LocatieThe BOX
Morgen is het dan eindelijk zover; vijf jaar na de laatste editie van de originele Hellraiser zal The Box opnieuw geopend worden! Het zal een beukende reünie worden van oudgedienden die al in de 90's op Hellraiser rondliepen, gemixt met de nieuwste generatie Hardcore Hellheads die eindelijk ook wel eens de beleving van een origineel ISP-feest mee willen maken!

De line-up was al even bekend en zal voor iedere hardcore-liefhebber iets te bieden hebben. Van onvervalste early hardcore door 'Ouwe Stijl Is Botergeil' tot aan de stevigste hardcore en frenchcore. Kortom: Hellraiser = hardcore. En voor iedereen!

Check hier de timetable van 'Hellraiser – Hell O Ween':

  • Area 2
    gehost door Ouwe Stijl is Botergeil
    Early Hardcore, Hellraiser-style 1992-1999
  • za 22:45 - 23:30:  Nederland hardcore
  • za 23:30 - 00:15:  Nederland drum & bass, hardcore
  • zo 00:15 - 01:00:  Nederland hardcore, hardstyle
  • zo 01:00 - 02:00:  Italië hardcore, hardstyle
  • zo 02:00 - 02:30:  · live Nederland hardcore
  • zo 02:30 - 03:15:  Nederland hardcore
  • zo 03:15 - 04:00:  Nederland hardcore
  • zo 04:00 - 04:45:  Nederland hardcore
  • zo 04:45 - 05:30:  Nederland hardcore
  • zo 05:30 - 06:30:  Nederland Italië hardcore


Trailer
Wil je die duistere Hellraiser-trailer nog een keer zien? Check 'm hier:


Tickets
Tickets voor Hellraiser – Hell O Ween zijn nog online verkrijgbaar via koop tickets voor slechts €27,50. Voor de last-minute beslissers zullen er aan de deur een beperkt aantal tickets beschikbaar zijn á €35.

Vervoer
Met de belangrijke snelwegen van Amsterdam in de directe omgeving is The BOX vanuit heel Nederland ideaal bereikbaar. Het adres is Mekongweg 5, 1043 AE Amsterdam. Een routebeschrijving is te vinden via Google Maps.

Openbaar vervoer
Per trein: Vanaf NS station Amsterdam Sloterdijk is het slechts 10 minuten lopen naar The BOX.
Per bus: Buslijn 82 stopt op 200 meter van The BOX bij de haltes Kapoeasweg of Oderweg.

Parkeren
The BOX is gelegen op een bedrijventerrein nabij NS station Amsterdam Sloterdijk. Gratis parkeren is mogelijk in de directe omgeving, ze raden je aan binnen de vakken te parkeren; foutparkeerders kunnen worden beboet door handhavers. Volg de borden en aanwijzingen van de verkeersregelaars op, zij begeleiden je naar de dichtstbijzijnde parkeerplekken.
Let op: laat geen waardevolle spullen in de auto achter i.v.m. eventuele auto-inbraken. Ze laten beveiligers surveilleren maar beter het gegeven 'niets erin, niets eruit' te volgen!

Lockers
In The BOX is geen garderobe aanwezig, maar staan lockers tot je beschikking. Deze lockers werken met een sleutel. De sleutel ontvang je na betaling van de huur en borg. In een locker passen gemiddeld zo'n 3 jassen. Na afloop lever je je sleutel in en ontvang je je borg retour.

Foodcorner
Op alle evenementen in The BOX is een foodcorner aanwezig met een op het evenement afgestemd assortiment.

Playground
Op Hellraiser – Hell O Ween zal een speciaal Playground-deck aanwezig zijn. Hier kun je helemaal 3D gaan met Virtual Reality of je laten transformeren met Blacklight Bodypaint tot een fluorescerende Hellhead.

MyChip betaalsysteem
In The BOX rekenen bezoekers af met het MyChip betaalsysteem. Dit systeem maakt cash of munten overbodig. Bij de kaartmachines kunnen bezoekers tegen betaling met cash of pin kredietkaarten kopen van elk gewenst bedrag. Met de kredietkaarten kan bij de toiletten, foodcorner en bars worden afgerekend (binnenkort ook de lockers). Na afloop kun je het openstaande krediet terugvorderen of gewoon een volgende keer in The BOX gebruiken. Kredietkaarten zijn gratis vanaf € 25,- krediet en zijn voorzien van een geldigheidsdatum.

Rookruimte
Roken is in The BOX enkel toegestaan in de aanwezige rookruimte.

ID
De minimumleeftijd voor Hellraiser – Hell O Ween is 18 jaar. Vergeet dus niet een geldig legitimatiebewijs mee te nemen, zoals een identiteitskaart, rijbewijs of paspoort, zodat je je kunt legitimeren bij twijfel.

It is not hands that summon us,
it is the craving of our deepest desire.

To ensure each and all of your desires will be sated,
we are pleased to announce the perfect date to celebrate our return.
On the night of October 31st 2015 we will reveal the opening of the box.

No more excuses, no more escape.
This Hell O Ween will be legendary, even in Hell.