Partyflock
 
­ Nederland

DJ Mason

gepubliceerd door , op
DJ Mason
15 april 2004
ArtiestMason Site
DJ Mason, opkomend talent uit Nederland, die zijn elektrische viool integreert in zijn electro & breaks dj-set met vleugjes progressive en tech-house, staat zaterdag 17 april in de dj-booth hoog bovenin de 340 jaar oude kerk van Nightlive (Maastricht) met niemand minder dan Ferry Corsten, waar hij vorig jaar al eerder met Tiësto de kerk op zijn kop zette. Vorige maand mocht Mason zelfs openen én afsluiten na Tiësto op zijn worldtour in Lima, voor een publiek van ruim 3500 wild enthousiaste Peruanen. 24 april staat Mason in het hoge Noorden met Johan Gielen op het Sunsation Festival. Breed georienteerd staat Mason niet alleen met trance/progressive deejays, maar is hij ook te vinden bij RUSH, Las Palmas of poppodium 't Paard of intieme clubs als club NL of De Rechter. Wel vaker in het buitenland dan in Nederland. Zo gaat Mason eind mei voor de tweede keer terug naar Hong Kong en China waar hij al eerder een succesvolle tour deed. Peru en Venezuela staan in juni weer voor de deur. Verder kan men rond de zomer zijn eerste EP verwachten met daarop een paar vette electro tracks. Om vast in die sfeer te komen, was het afgelopen vrijdag 9 april bij het nieuwe concept van Electronation "Glamtech" in de 020 in A'dam erg gezellig met electro minded sets van o.a. Don Diablo, Angelo én DJ Mason

9 opmerkingen

Heb hem al eens gezien in p60. Ik ben van t weekend toch in Limburg, misschien dat ik even ga kijken. Wil Nightlive ook nog wel eens zien.
ik zal nooit extrema vergeten....

mason op mainstage, ik in de stromende regen een dansje makend op zijn muziek!!!!

hij is goed :)

wil em nog steeds een xtje zien!!!!
Artiest Olash
Wat een klootviool:D
:p


:d
Heerlijk...wat 'n combinatie..
We hebben er echt van genoten:yes: Hij draaide 'n hele goede set(y)
Van hem gaan we nog veel horen:D TOPPIE

(k)
 
heb m gezien afgelopen zaterdag.. echt cool!! (Y)
SUPER!!! Eindelijk weer iemand die echt zijn eigen ding doet!! En het belangrijkste is ... het klinkt ook nog ergens naar!!
 
k was zaterdag ook in Nightlive.....idd super die gast (y)
Like Danny says: He rocks bigtime :yes: