Partyflock
 
­ Nederland

Freestyle Maniacs gaan los in Hoofddorp

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 28 november presenteert Fix Party een nieuwe editie van Partyyyy Kicking Time. Het feest zal plaatsvinden in de Duycker. De deuren zullen geopend zijn van 22:00 tot 04:00 en de entree bedraagt €10 aan de deur. Ontmoet jezelf, vrienden en bekenden in een Surrealistische wereld waar vooral beukende freestyle, vrouwen, slingers en bier de klok zullen slaan.

Wie de Freestyle Maniacs nog niet kent heeft ergens in een donkere kelder vastgeketend gelegen. Freestyle Maniacs zijn de hotste freestyle act van dit moment. De meeste festivals hebben ze al weten vast te leggen voor volgend jaar! Freestyle Maniacs = gekkenhuis.

DJ Addict: zijn eerste releases zijn een feit op een van de beste freestyle labels. Zijn tracks en bootlegs worden al op de meeste grote evenementen gedraaid. Addict staat garant voor een knalfeest! Met zijn snelle draaistijl en platenkeuze weet hij elke zaal om te toveren in een Moshpit!



The Intellectual Killer heeft al menig zaal laten trillen met zijn stembanden. Enkele voorbeelden uit het verleden waar deze jongen heeft opgetreden zijn: Digital Overdose (USC De Boelelaan), Hellbound (North Sea Venue), Beter Kom je Niet (North Sea Venue, Borchland hallen) en Partyraiser 12 1/2 year jubileum • Project: One Man // Half Machine (Borchland hallen) .

Last but not least is niemand minder dan dj El Bruto. Deze held staat altijd garant voor een set met vrolijke plaatjes met een hoog stampgehalte. Deze avond zal hij jullie meenemen in een trip van de jaren '90 tot heden.

Kortom een grote hoeveelheid positief nieuws dat waarschijnlijk heel freestyle-lievend Nederland als (harde) muziek in de oren zal klinken! Ben jij er ook bij? dit belooft een knalfeest te worden van epische proporties!

Tickets bestel je bij koop tickets.

1 opmerking