Partyflock
 
­ Nederland

Back to the basics: gratis feesten & parkeren

gepubliceerd door , op
Booming
13 augustus 2015
FeestBooming · The House Maffia Edition
Datumzaterdag 31 oktober 2015
Locatie2 Venue
FeestBooming · Crystal & Diamonds
Datumzaterdag 19 december 2015
FeestBooming · Code Red Edition
Datumzaterdag 23 januari 2016
FeestBooming · Snowy Winter Edition
Datumzaterdag 20 februari 2016
FeestBooming · Paas editie
Datumzondag 27 maart 2016
Met de laatste editie nog vers in het geheugen wordt er al reikhalzend uitgekeken naar de volgende Booming, exclusief bij 2 Venue. En daar hoef je niet lang voor te wachten. Zaterdag 31 oktober maakt Booming zich weer op voor een geweldig feest: the house maffia edition. En alweer, het kan gewoon niet op, gratis entree voor iedereen tot 22.30! Als het ook maar een beetje wordt zoals de afgelopen keer, vol met gezellige partypeepz en een supersfeer, dan gaat het compleet los van begin tot het eind.

Zet het feest snel hier op Partyflock, maar ook op Facebook in je agenda om het zeker niet te vergeten. 31 Oktober staat al bijna voor de deur en waar vindt je anders nog gratis (mits op tijd) een wereldfeest? De afgelopen Booming feesten knalden eruit en iedereen liep met een big smile en dansend rond. Dat waren lekkere feesten, daar waren jullie het allemaal over eens.

Aankomende Boomings


Goed nieuws! Tijdens dit evenement, pal voor de locatie 2 Venue, kun je gratis parkeren.
Booming feesten duren van 21.00 tot 04.00 (het nieuwe uitgaan).
De dresscode is zwart en/of wit.

Dikke line-up
Wie er de vorige keren bij was, weet dat bij Booming de beste dj's uit de scene geselecteerd worden met o.a: Ruben Vitalis, Spider, Mike S, Ed Mission, Ko C, Renji, MEM, Maximo, Chris Scott, Maus, Sjaak Koning, Tony Smit, Miss Wendy, Alek Zander, Classic D en Mystery Guests.

Trance, hardtrance, techhouse, club, house alles komt aan je voorbij in een energieke mix die je van begin tot eind op de dansvloer houdt. En omdat het gratis is (tot 22.30) weerhoudt niets jou en al je vrienden om eens gezellig te komen feesten. Want 2 Venue is zeker de place to be als je gewoon lekker ouderwets wilt knallen! Booming, je kan er maar beter bij zijn!

5 opmerkingen

Kijk eens 5 gratis feesten..wat wil een mens nou nog meer... wij Nederlanders blijven dol op gratis...en n leuke line-up op elke editie....
De keuze is reuze...maar zoals Mart altijd zegt...Ik weet waar wij heen gaan...
Leuke organisatie , mooie lokatie , vriendelijk personeel...en last but not least gratis parkeren...
Maak ons gek.....!!!
Een paar keer geweest , wat een leuk feest .
Aanwezig :D
Werkzaam bij SFEER
BOEM....BOEM.....:bounce:
 
nu nog met vinyl draaien?