Partyflock
 

Techno Wake

anoniem gepubliceerd op
Al geruime tijd waren we op zoek naar een karakteristieke locatie die geschikt was om de enige echte techno nacht neer te zetten. Een nacht die we in Nederland zo hard missen.

Ouderwetse tijden van 22:00 tot 08:00 uur en een onuitputtelijke stroom van zware grommende bassen zijn terug van weggeweest. Want in één van Neerlands oudste en bekendste clubs organiseert Plutonic Productions samen met Star Entertainment een ouderwets nachtvullend programma met pompende techno.

Met oog voor detail en gevoel voor techno verkleden we de tent en reeds geboekte dj's als Greg Martini, Mark Broom, James Ruskin, Rolando Vallice, Francois de la Mèr en Outlaw weten dit als geen ander te vertalen tot een muzikale nachtwake die je niet snel vergeet. Wanneer het geweld je toch teveel wordt biedt de sfeervolle tech-lounge afleiding door de zwoele house en groovy beats .

DJ’s

Main
Mark Broom
James Ruskin
Greg Martini
Rolando Vallice
Francois de la Mèr
Outlaw

Tech- lounge
Gino Windster
The Q
Roger Schalk
John Celcius
Heriberto

Kaarten kosten €15,= in de voorverkoop en €18,50 aan de deur. http://www.plutonic.nl - info@plutonic.

AUTO
• Vanuit richting Amsterdam,
volg op de ring A10 de borden Zaanstad en houd na Zaandam de richting Alkmaar/Zaanstreek A8 aan. Verlaat de A8 bij de afslag Koog aan de Zaan/Zaandijk.Volg de provinciale weg richting Zaandijk en ga bij de eerste stoplichten rechts. Vervolg de weg en ga bij het eerstvolgende kruispunt voor de brug rechts. Na 200 meter zie je links De Waakzaamheid.

• Vanuit de richting Utrecht,
Volg op de A1 de borden Amsterdam en houd bij Amsterdam de ring Noord (A10) Centrum/Zaanstad/Purmerend. Volg verder de route vanuit richting Amsterdam welke hierboven staat beschreven.

• Vanuit richting Purmerend,
neem de A7 richting Amsterdam en verlaat deze bij de afslag Zaanse Schans/Wormer, vervolg de weg en ga over de brug bij de Zaan links. Na 200 meter zie je links De Waakzaamheid.

• Vanuit richting Alkmaar,
via de A9 of N246 richting Wormerveer/Zaandam. Volg vanaf Wormerveer de provinciale weg richting Zaandam en verlaat deze bij de kruising Zaandijk/Zaanse Schans. Bij het eerste kruispunt rechts vind je na 200 meter De Waakzaamheid.

TREIN
• De Waakzaamheid ligt op 3 minuten loopafstand van NS station Koog /Zaandijk. Vanaf Amsterdam CS vertrekt ieder uur op .06 en .36 min de stoptrein richting Alkmaar. De reistijd tot station Koog Zaandijk bedraagt 16 min. (excl. stakingen, kaping of vertraging) Vanaf station Alkmaar ieder uur op .11 en .41 de stoptrein richting Amsterdam. Reistijd 26 min. Verlaat het station via de stationstrap en neem de linkeruitgang. Je staat nu in de stationstraat loop deze uit, aan het einde bij de T splitsing rechts. Je ziet de Waakzaamheid na 150 meter aan de overkant van de weg.

BUS
• Vanuit Amsterdam en de Zaanstreek is De Waakzaamheid ook per nachtbus bereikbaar. De 89 vertrekt vanaf 23.40 ieder uur tot 4.40 uur vanaf de Marnixstraat in Amsterdam en stopt op de Leliestraat in Koog aan de Zaan (ñ10 min. lopen).
Tip !!! Als je het vriendelijk vraagt wil de busschauffeur je meestal wel voor de deur afzetten. Ook gaat de nachtbus terug naar Amsterdam vanaf 00.19 uur tot 05.19 uur.

BOOT
• De Waakzaamheid is via het water zeer goed te bereiken daar de achtergevel grensd aan de Zaan. Vanaf het noordzeekanaal de voorzaan opvaren tot de Wilhelminasluis. Na de sluis drie bruggen passeren , na de laatste brug bevind de Waakzaamheid zich na 400 meter links, te herkennen aan de rood/wit beschilderde achtergevel en de naam Waakzaamheid.

HELICOPTER
• De Waakzaamheid heeft tevens de beschikking over een helicopterlandplaats. Landingsaanvragen dienen minimaal 4 weken van te voren schriftelijk gedaan te worden onder vermelding van lucht en vluchtnummer en akkoord van de rijksluchtvaartdienst.

15 opmerkingen

 
Ohw, dan pak ik mijn heli wel :-)

Ziet er leuk uit, dit feestje :yes:
Artiest Lucaz
big up rogier schalk
Beam me Up scottie!
 
Francois de la mer ja hoor komt u maarrrrrrrrrrrrrrrrr
zou mijn zeetanker aangemeerd kunnen worden?? :d
 
Dit is zeker de moeite waard.

Al een tijdje niet in de Waak geweest,
maar weer eens doen. :-D
hmm t vet feesie denk k!:D i'll see what i can do!:D
 
vroeger, vroeger de gas duurde vroeger tot 11:00 dat was vroeger wat nou 8:00 maar wel leuk hoor daar niet van.
ROGER SCHALK :lief:
 
vette line-up!!:yes:

heb alleen al andere plannen...next time yo!
leuk feesie..maar te verweg :)
Channie op de gastenlijst :jaja:
we gaan hier is kijken is dit eigenlijk een beetje een leuke discotheek.
 
ben benieuwd of partyflock over 50 jaar er nog is
Line up Techno Wake bekend
Grote zaal:

22:00 Francois de la Mèr

23:30 Greg Martini

01:00 Mark Broom

03:00 James Ruskin

05:00 Rolando Vallis

06:30 Outlaw

08:00 einde

Chill out:

22:00 Heriberto

23:00 Roger Schalk

01:00 John Celcius

03:00 Gino Windster

05:00 The Q

08:00 einde