Partyflock
 
­ Nederland

10-Years of 7th Heaven wordt natuurlijk groots gevierd op 24 oktober

gepubliceerd door , op
7th Heaven
30 juli 2015
Feest7th Heaven · 10 Years Anniversary
Datumzaterdag 24 oktober 2015
Winactie7th Heaven actiegesloten
LocatieRodenburg Site
Ooit begonnen in een kleine discotheek nabij Utrecht, daar uitgegroeid en doorgegaan in de Flevopolder en nu midden in het land nog groter geworden: al tien jaar lang is de succesformule en de echte 7th Heaven Events sfeer onverminderd populair bij iedereen die van gezellig en ongecompliceerd feesten houdt. Zaterdag 24 oktober viert 7th Heaven Events haar 10-Years Anniversary! Club Rodenburg verwacht een 'full house' te trekken in alle vier zalen, dit wil je niet missen! En het mooiste is dat het hele feest voor iedereen, dames en heren, tot 23:30 uur gratis is!

Jouw mooiste feestweekend begint zaterdag 24 oktober om 22:00 in Beesd! Verspreid over vier zalen kun je genieten van alle DJ's die 7th Heaven Events groot hebben gemaakt, maar liefst 21 DJ's in totaal. Natuurlijk blijft het daar niet bij en zal 7th Heaven Events ook goed uitpakken met prachtig gedecoreerde zalen, mooie danseressen, dikke LED schermen, fantastische lasershows, Co2 kannonen, confetti, welkomstdrankjes voor iedereen die voor 23:30 uur binnenkomt, vers gesneden fruit, verfrissend lekkere ijsjes en nog veel, veel meer. Gewoon, zoals altijd bij 7th Heaven Events, maar nu natuurlijk wel met wat extra's!



Line-up 10-Years Anniversary:
Area 1:
Artento Divini
Ruben Vitalis
Chris Scott
MEM
Lesley Styles
Frenckel
Maximo
Des Santos
Mario Rivano
Mc J

Area 2:
Johan D & friends

Area 3:
Iwan
Deep Affair
Sjaak Koning
Bobby Mimosa
Josh
Benny Nolan

Vorig jaar, de 9-Years Anniversary was top:


En ook de eerste outdoor editie was gedenkwaardig:


Gratis entree tot 23:30 uur bij 10-Year Anniversary
Wie jarig is trakteert en 7th Heaven Events doet dat door iedereen tot 23:30 uur gratis binnen te laten. Helemaal goed toch? Dat sla jij natuurlijk niet over! Zet het Jubileumfeest in je agenda en nodig gelijk al je vrienden uit, want als er één 7th Heaven Events is die je niet wil missen dan is het wel de 10-Year Anniversary!

Alle 7th Heaven Events feesten tot eind 2015 gratis tot 23:30 uur!
Tien jaar topfeesten en alleen maar groeien is niet niks! De organisatie doet daarom graag iets terug voor jullie en heeft besloten om alle 7th Heaven Events feesten voor de rest van het jaar tot 23:30 uur voor iedereen gratis te maken. Dus dames en heren: jullie kunnen niet alleen 24 oktober gratis naar 7th Heaven Events maar ook op 28 november en bij de Pre X-Mas Edition op 19 december! Zorg wel dat je op tijd bent. Lukt dat niet dan zijn de voorverkoopkaartjes heel erg voordelig en heb je de zekerheid dat je binnenkomt.

7th Heaven Events ziet je graag op 24 oktober om samen dit super jubileum te vieren! Ben jij ook deze keer weer van de partij?