Partyflock
 
­ Nederland

Snowbombing 2016 maakt eerste reeks artiesten bekend

gepubliceerd door , op
Snowbombing, Europa's meest vooraanstaande winter muziekfestival, heeft zojuist de eerste reek s artiesten aangekondigd voor haar volgende editie. Van 4 tot 9 april 2016 zal Snowbombing het slaperige alpine stadje Mayrhofen doen wakker schudden met een ongekende line - up, bestaa nde uit iconische dance acts zoals The Prodigy, Jungle, Netsky, Andy C, Oliver Heldens, Hannah Wants, Hot Since 82, Henrik Schwarz, Marcel Dettmann en Noisia.

De welbekende 'Fire starters' van The Prodigy zullen tijdens Snowbombing 2016 de Forest Stage in lichterlaaie zetten. Sinds hun onverbiddelijke aan stormen in de dance scene begin jaren 90 met hooggeprezen albums zoals Music For The Jilted Generation en The Fat Of The Land heeft het drietal , bestaande uit Liam Howlett, Keith Flint en Maxim Re ality de top van menig top 100 lijst bereikt, met 25 miljoen verkochte albums en een reeks aan awards als gevolg. Na recentelijk nog verkozen te zijn tot 'Beste Dance Act Aller Tijden' in een verkiezing van Mixmag , staat de bejubelde live act nog steeds aa n de top van relevante artiesten wereldwijd, met als bewijs het in 2015 uitgekomen album The Day Is My Enemy , dat stipt op nummer 1 in de Engelse charts binnenkwam e n wereldwijd uitverkochte arena' s opleverde . Als we moeten vertrouwen op The Prodigy's laat ste twee optredens tijdens Snowbombing dan kunnen bezoekers zich nu al gereed maken voor een duizelingwekkende show met idem adrenaline gehalte.

Londens soul collectief Jungle zullen hun debuut performance geven tijdens Snowbombing , waar ze de Street Party zullen headlinen. Street Party is het jaarlijks terugkerende fenomeen tijdens Snowbombing waar het centrum van Mayrhofen zorgvuldig overgenomen zal worden door het festivalpubliek om het om te toveren to t Europa's groo tste en geks te verkleedpartij . De band, die hun Mercury - genomineerde gelijknamige eerste album uitbrachten in 2014 met memorabele tracks als 'The Heat,', 'Busy Earnin' en 'Platoon', zullen gegarandeerd een onvergetelijk optreden neerzetten tijdens het festival. Tevens bevestigd voor de Street Party zijn Superstylin duo Groove Armada ! In de afgelopen vijftien jaar hebben Andy Cato en Tom Findlay, met acht studio albums, onnoemelijk veel hits en een aaneenschakeling uitverkochte shows onherroepelijk hun stempel gedrukt op de muziekwereld als een van de grootste en meest geliefde acts ter wereld als het gaat om electronica. Hun meest recente werk is een compilatie album genaamd Little Black Book dat uitkwam op Moda Black. Het was de bezegeling van de terugkeer van dit ijze rsterke duo naar hun house roots, en we kunnen eerlijk gezegd niet wachten om te zien wat de jongens voor ons in petto hebben in de Mayrhofense bergen!

De almachtige Racket Club zal eens te meer het publiek dienen met een artiestenselectie van wereldklass e, zoals optredens van Netsky en Oliver Heldens ! Nederlandse dance sensatie Heldens werd een aantal jaar geleden getekend op het legendarische label Spinnin' Records op de leeftijd van 17 jaar. Sindsdien is hij uitgegroeid tot een van de meest gewilde artiesten in het circuit. Belgische buurman en Hospital Records trofee Netsky zal eveneens een show vol allure op weten te zetten voor de Snowbombers dit jaar; verwacht een set gevuld met uplifting dansvloer dynamica. Drum & Bass pionier Andy C en breakthrough act van 2015 Hannah Wants zullen ook onder de favorieten vallen dit jaar, net zoals smeulende sets van Wilkinson, Ben Pearce en Bondax.

House en techno fans zullen hun geluk niet op kunnen tijdens de aankomende editie in 2016, met DJ held Hot Since 82 , Berghain favoriet Marcell Dettmann , Innervisions secret weapon Henrik Schwarz en house Maestro Kerri Chandler achter de draaitafels! En het elektronische aanbod gaat nog verder, want het getalenteerde productie trio van eigen bodem, Noisia , zal ook acte de présence geven, net zoals Heidi, Bicep, Huxley, T.Williams en house belofte Will Saul Daarnaast zijn er uiteraard nog vele andere acts die in de komende maanden bekend gemaakt zullen worden.

Besneeuwde bergtoppen zullen dienen als de majestueuze afbakening van een spectaculair festival terrein waar je je tegoed kan doen aan de beste muziek in een torenhoge iglo die zich perfect leent vo or een intieme sneeuwrave, een betoverend boslandschap bedolven in lasershows, middeleeuwse boerderijtjes en natuurlijk gezellige après ski barretjes. Met dit en nog veel meer moois zal Snowbombing 2016 de grootste editie tot nu toe worden. Het zal een event zijn gevuld met baanbrekende muzikale avonturen , uitgevoerd door de beste artiesten van dit moment. Tickets + onderdakpakketten beginnen vanaf € 335, - (inclusief ontbijt) voor een verblijf van vijf nachten. Boek nu op www.snowbombing.com en ga mee naar wat een van de meest legendarische weken van het jaar belooft te worden.

Wil je alvast een voorproefje van wat je zoal kan verwachten bij Snowbombing?
Check dan hier de aftermovie van 2015:

1 opmerking

Snowballing :banana:
laatste aanpassing