Partyflock
 
­ Nederland

R&B Sunday Vs Soixante Neuf indoor festival XXL in het Klokgebouw Eindhoven

gepubliceerd door , op
Wat krijg je als je de twee meest populaire R&B concepten van Nederland (en zelfs het buitenland) samenvoegt? Het dikste urban indoor festival XXL dat Nederland ooit heeft gezien! De organisaties van Soixante Neuf en R&B Sunday hebben samen de vetste locatie van Eindhoven gestrikt: Het Klokgebouw. Hier zal Soixante Neuf samen met jou en vele andere party people op vrijdag 9 oktober helemaal los gaan, met alleen maar de dikste namen uit de scene! Verwacht een mega dikke XXL editie van formaat!

Soixante Neuf staat al 13 jaar aan de top van de Urban scene, met diverse uitverkochte edities in wel meer dan 10 steden door heel Nederland en al geruime tijd ook maandelijks in Dubai, Ibiza en Suriname! R&B Sunday is heer en meester van de Urban scene in het zuiden des land, maar staat ook bekend om haar diverse succesvolle outdoor edities! Dit dynamische duo zal gegarandeerd zorg dragen voor iets groots. Met het Klokgebouw als venue, staat het indoor festival XXL garant voor 3000+ partygangers. En daar wil jij zeker bij horen!

VIP arrangement:
Wat is een festival zonder een VIP?! Voor het indoor festival XXL is er een prachtig VIP deck beschikbaar met keuze tussen een platinum en een Golden VIP table arrangement. Er zijn diverse mogelijkheden, afhankelijk van het aantal personen. Voor meer info over de VIP treatment, email naar info@Soixante-Neuf.nl of info@dejavu-events.nl. Bellen is ook mogelijk op 040-8796156.

Line up:
Er kan met trots gezegd worden dat dit de dikste line up is, die het zuiden des land ooit heeft gezien. Met trots presenteert de organisatie helden van de avond:

Main Area:
Artists Live on Stage:

Ronnie Flex
Jayh Jawson
Adje Donnie
F1rstman
Gio

The Deejays
ChildsPlay
Irwan
Lady Bee
Johnny 500
FLAVA
BIGGI
Prime (Funx)
Freddy Moreira
Smash & Aries ft. Brace (Live)
RGGD

The Fittz stage Deejays:
Mister Dejavu
Mitchell Supreme
Tenko
Shurendi
Bronx DJ
Don John
George Felix
Rodney Music
EXCLU
J. Santana

The Hosts:
MC Nas-T
MC Lirical
MC Boogie

Aan de line-up ligt het zo te zien zeer zeker niet! Niets zal aan toeval worden overgelaten om vrijdag 9 oktober de geschiedenis in te laten gaan, als zijnde een onvergetelijke avond! Zo heeft de organisatie naast dit muzikaal geweld en VIP deck ook nog een Sisha Lounge, Photowall, Foodcourt, Fashion Village, Chill Area, Sneaker Frenzey and more!

So go get your tickets now!

De gastvrouw verwelkomt je (zorg dat je er dus meer dan top uitziet!), met een glimlach en jij zorgt binnen voor de nodige sfeer. Uiteraard zullen er party fotografen en videografen aanwezig zijn om de gezelligste momenten van de avond vast te leggen!

Presale tickets excl. Fee:
€ 15,00 Die Hard ticket -> uitverkocht
€ 17,50 Early Bird Ticket -> uitverkocht
€ 24,95 2 Ladies on 1 ticket -> uitverkocht
€ 24,95 Regular Ticket
Door more!

Get your tickets online via koop tickets.

Tot vrijdag 9 oktober!