Partyflock
 
­ Nederland

Tijdens Triangle XL slaan Rotterdams meest invloedrijke cluborganisaties de handen ineen

gepubliceerd door , op
Triangle XL
15 mei 2015
Na het succes van de eerste editie in de Factory 010 vindt op zaterdag 26 september de eerste XL versie van Triangle XL plaats in de Maassilo. Britse supersterren als Lil Silva, Dj Q en Low Steppa staan zij aan zij met lokale helden als Benny Rodrigues en Ronnie Flex voor een bijzondere mix van djsets en liveoptredens.

De terugkeer van UKGarage
Na een lange periode van stilte is het Britse muziekgenre UKgarage momenteel levendiger dan ooit. De basslijnen zijn nog voller dan tien jaar geleden en de invloeden van house en hiphop zijn niet ver weg. Tijdens Triangle XL delen grondleggers DJ Luck en Mc Neat het podium met nieuwe helden DJ Q en Lil Silva. Typisch voor deze nieuwe lichting dj's en producers is het eclectische karakter van hun producties en dj's sets waarbij razendsnel wordt geschakeld tussen de meest uiteenlopende genres en stijlen. Laat deze grenzeloosheid nu net het gene zijn waar Triangle voor staat!

Drank & Drugs
Natuurlijk is er tijdens Triangle XL ruimte voor echte Rotterdamse acts. Zo komt Ronnie Flex en zijn hitformatie New Wave op bezoek. Met hun door house, hiphop en UKGarage geïnspireerde hit 'Drank & Drugs' scoorde de jonge rappers dit jaar een megahit. Deze bezorgde hen een gouden plaat die tijdens hun Lowlands optreden in ontvangst werd genomen. Niet voor niets wordt New Wave gezien als de belichaming van een nieuwe generatie genreloze jongeren die niet in hokjes denkt. Tijdens Triangle XL verzorgt New Wave een liveoptreden met beukende beats en vlijmscherpe lyrics.