Partyflock
 
­ Nederland

Na 4 events in 5 weken nu weer vol gas op weg naar de volgende 7th Heaven op 26 september!

gepubliceerd door , op
7th Heaven
25 augustus 2015
Feest7th Heaven · The Summer Night Edition
Datumzaterdag 26 september 2015
Winactie7th Heaven actiegesloten
LocatieRodenburg Site
Wat was het een enorm gekkenhuis de afgelopen zomer! In 5 weken tijd maar liefst 4 evenementen van 7th Heaven, met twee Summer Night Editions, natuurlijk de Outdoor/Open Air editie en de afterparty daarna in Club zelf. Wat een geweldige opkomst en wat een heerlijke sfeer op al die feesten bij Club Rodenburg. De organisatoren van deze 7th Heaven feesten willen dan ook iedereen hartelijk danken voor gezellige en plezierige avonden. Nu weer vol gas naar 26 september, want dan is het weer tijd voor de volgende Saturday Night edition van 7th Heaven! Jij komt toch ook weer?

Het hele 7th Heaven team is er maandenlang druk mee bezig geweest om het allemaal waar te maken. Wat een serie mooie feesten! Het begon op 25 juli met 7th Heaven "the Summer Night Edition", daarna op 15 augustus de Outdoor/Open Air editie, aansluitend de indoor afterparty en zaterdag 29 augustus de laatste Summer Night Edition. En dan nu, na een paar weekjes rust weer vol gas naar 26 september voor een wederom gezellige 7th Heaven editie! Ben jij dan ook helemaal bijgekomen en klaar voor het volgende feest?



Foto's Open Air en afgelopen zaterdag online, aftermovie volgt
De foto's van de Outdoor/Open Air Editie op 15 augustus en van de Summer Night editie van zaterdag 29 augustus staan intussen al online op de 7th Heaven Facebook pagina en natuurlijk op 7thheaven.nl. De aftermovie wordt momenteel gemonteerd en zal ook binnenkort online komen. Houdt de website en Facebook in de gaten, misschien sta jij er ook nog leuk op! Volgend jaar, 2016, maar liefst TWEE outdoor edities en een vette strand editie! Ze verklappen er nog niks over, maar dit worden de klappers van volgende zomer voor 7th Heaven. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan bij 7thheaven.nl in opde Nieuwsbrief en je wordt elke maand automatisch via je email op de hoogte gehouden.

Volgende 7th Heaven, The Saturdaynight Edition op 26 september
Ook september wordt natuurlijk goed afgesloten door 7th Heaven op de laatste zaterdag van deze maand. De datum is 26 september en dan is het tijd voor de eerste Saturday Night editie na de zomer! De opening van het nieuwe seizoen vol met leuke 7th Heaven feesten staat alweer voor de deur. Ook voor deze editie heeft 7th Heaven weer een mooie line-up samengesteld voor jullie. Stuk voor stuk DJ's die goed bij de unieke sfeer van 7th Heaven passen. Kijk maar even mee, dan weet je gelijk waarom je 26 september beter niet thuis kan blijven zitten!



Line-up 7th Heaven 26 september:
Chris Scott
MEM
Ruben Vitalis
Frenckel
Miss Wendy
Lesley Styles
Des Santos
Deep Affair

Lounge Area:
Johan D & Friends

Ook op zaterdag 26 september geldt dat alle dames tot 23:30 uur GRATIS naar binnen mogen bij 7th Heaven. Red je dat niet? Dan kun je nu alvast een kaartje bestellen in de voorverkoop voor maar € 10,- en daarmee zeker zijn dat je toch nog voordelig naar Rodenburg kan op 26 september.

wim

24 Oktober 10-jarig bestaan 7th Heaven
Dan blikken we nog even vooruit naar zaterdag 24 oktober, want die maand viert 7th Heaven haar 10-Years Anniversary! Een geweldige mijlpaal voor 7th Heaven, dat door de jaren heen eigenlijk alleen maar populairder is geworden. Kijk snel op de partysites of op 7thheaven voor meer informatie en de line-up voor 24 oktober.

Gratis entree tot 23:30 bij 10-Year anniversary
Op 24 Oktober kun je maar liefst in drie mooie zalen de hele nacht feest vieren! En dat voor niks, nada, nakkes! Tenminste, als je voor 23:30 uur binnen bent, want tot die tijd mag iedereen, dus dames en heren, gratis naar het jubileumfeest komen. Dat sla jij natuurlijk niet over, toch? Zet het Jubileumfeest alvast in je agenda en nodig gelijk al je vrienden uit, want als er één 7th Heaven is die je niet wil missen dan is het wel de 10-Years Anniversary!

7th Heaven ziet je graag terug op 26 september en natuurlijk zeker ook op 24 oktober! Ben jij ook weer van de partij?