Partyflock
 

Project S. op F.A.S.T. voor alle Scheveningse jongeren

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 12 september van 15 uur tot middernacht organiseren jongeren uit Scheveningen op F.A.S.T. Surfdorp het evenement Project S. voor alle jongeren uit Scheveningen. Het is een compleet nieuw evenement voor en door Scheveningse jongeren.

Tijdens Project S. treden deejays en bandjes op, kan je workshops doen, eten en drinken, genieten en meedoen. Op 12 september staat ontmoeten, talent, participatie en informatie centraal. De Jongerenambassadeurs Scheveningen willen als organisator van dit evenement dat alle jongeren tussen de 15 en 30 jaar kennis maken met, en plezier beleven aan alles wat Scheveningen te bieden heeft! Scheveningen leeft, ook voor jongeren!

Om 15.00 uur start het evenement. Er is van alles te doen, zoals het talentenpodium, workshops, activiteiten, kampvuur, eten, drinken en dansen tot na middernacht. Het doel van Project S. is om het jongerenaanbod in Scheveningen zichtbaar te maken en te promoten en jongeren te informeren over belangrijke jongerenzaken. Maar dan in een heel leuk jasje, waardoor jongeren hier zeker met volle teugen van zullen genieten. Ook krijgt jong talent de kans zich aan een groot publiek te presenteren.

De deejays die optreden zijn ook jong en komen ook uit Scheveningen. De line-up van deejays start met deejay Majdeline, daarna Franky Ferrero, Olav Puglia en Alex Jovi. Oliver 'n Chriss sluiten de avond af. Ook de bandjes zijn jong talent uit Scheveningen. Geniet 12 september van Something like Sunshine, Jonas 'Cooper' & Beatbox Basterds, Mike Music, The Hague Blues Orchestra en Rising Wolves.

Ook zijn er heel veel workshops en activiteiten te doen op Project S. Ook is er een workshops beatboxen, een deejay workshop, kan je henna tatoos maken, kunst kijken en maken en nog veel meer.

Deze eerste editie van Project Scheveningen, ook wel Project S. van Scheveningse jongeren voor alle jongeren van Scheveningen mag je op zaterdag 12 september niet missen!